Kikkoman-laatu
Kikkoman-laatu
Kikkoman-soijakastikkeen ominaisuudet

Tutustu Kikkomanin luonnollisesti valmistetun soijakastikkeen ainutlaatuisiin ominaisuuksiin ja valitse itsellesi sopiva mauste!

Kikkoman-laatu
Käymisprosessi

Haluatko tietää, miten Kikkoman-soijakastike valmistetaan? Lisää tuotannostamme voit lukea täältä.

Kikkoman-laatu
Luonnolliset raaka-aineet

Kikkomanin luonnollisesti valmistettu soijakastike tarjoaa täyttä makua ja runsaasti umamia – ilman keinotekoisia lisäaineita ja arominvahventeita! Kikkoman rakastaa luonnollisuutta!

Kikkoman-laatu
Taatusti GMO-vapaa

Kikkoman-soijakastikkeen valmistuksessa käytettävät neljä huolellisesti valittua raaka-ainetta eli soijapavut, vesi, vehnä ja suola ovat luonnollisia ja taatusti GMO-vapaita.

Kikkoman-laatu
Soijakastiketta suolan sijaan

Korvaamalla ruoanlaitossa suolan soijakastikkeella voit vähentää helpolla tavalla ruoan suolapitoisuutta. Täältä voit lukea lisää siitä, miten soijakastike helpottaa vähäsuolaisen ruokavalion noudattamista.

Kikkoman-laatu
Kikkomanin design-pullo

Laadukas Kikkoman-soijakastike näyttää pöydässä kaikkein parhaimmalta Kikkomanin annostelupullossa. Lisää Kikkomanin annostelupullosta voit lukea täältä.

Kikkoman-laatu
Kikkomanin historia

Kikkoman perustettiin alun perin Nodan kaupungissa, Japanissa. 1970-luvulla myynti ja tuotanto aloitettiin myös ulkomailla. Täältä voit lukea lisää Kikkomanin menestystarinasta!

Kikkoman-laatu
Vertaile aistien avulla

Huomaa Kikkomanin luonnollisesti valmistetun soijakastikkeen ja muiden soijakastikkeiden ero. Tämä onnistuu helposti katsomalla, haistamalla, tunnustelemalla ja maistamalla!

Kikkoman-laatu
Tuote-etiketin tarkistus

Täällä kerromme, mitä tietoja tuote-etiketti sisältää ja mihin soijakastiketta valittaessa on kiinnitettävä huomiota.