Tiesitkö, että soijakastikkeen historia ulottuu satojen vuosien taakse? Lue lisää täältä.
Klikkaa tästä, jos haluat lukea lisää japanilaisten ja kiinalaisten soijakastikkeiden sekä luonnollisesti ja kemiallisesti valmistettujen soijakastikkeiden eroista.
Tutustu Kikkomanin luonnollisesti valmistetun soijakastikkeen ainutlaatuisiin ominaisuuksiin ja valitse itsellesi sopiva mauste!
Haluatko tietää, miten Kikkoman-soijakastike valmistetaan? Lisää tuotannostamme voit lukea täältä.
Kikkomanin luonnollisesti valmistettu soijakastike tarjoaa täyttä makua ja runsaasti umamia – ilman keinotekoisia lisäaineita ja arominvahventeita! Kikkoman rakastaa luonnollisuutta!
Kikkoman-soijakastikkeen valmistuksessa käytettävät neljä huolellisesti valittua raaka-ainetta eli soijapavut, vesi, vehnä ja suola ovat luonnollisia ja taatusti GMO-vapaita.
Korvaamalla ruoanlaitossa suolan soijakastikkeella voit vähentää helpolla tavalla ruoan suolapitoisuutta. Täältä voit lukea lisää siitä, miten soijakastike helpottaa vähäsuolaisen ruokavalion noudattamista.
Laadukas Kikkoman-soijakastike näyttää pöydässä kaikkein parhaimmalta Kikkomanin annostelupullossa. Lisää Kikkomanin annostelupullosta voit lukea täältä.
Kikkoman perustettiin alun perin Nodan kaupungissa, Japanissa. 1970-luvulla myynti ja tuotanto aloitettiin myös ulkomailla. Täältä voit lukea lisää Kikkomanin menestystarinasta!
Huomaa Kikkomanin luonnollisesti valmistetun soijakastikkeen ja muiden soijakastikkeiden ero. Tämä onnistuu helposti katsomalla, haistamalla, tunnustelemalla ja maistamalla!
Täällä kerromme, mitä tietoja tuote-etiketti sisältää ja mihin soijakastiketta valittaessa on kiinnitettävä huomiota.
Täältä voit lukea, kuinka paljon soijakastiketta tarvitaan eri ruoissa! Sen käyttö on helpompaa kuin osaat kuvitella.
Täältä saat hyödyllistä tietoa Kikkoman-soijakastikkeiden säilyvyydestä ja oikeaoppisesta säilytyksestä. Näitä ohjeita noudattamalla soijakastikkeen ainutlaatuinen maku säilyy mahdollisimman pitkään!