

Turska-perunakroketit tomaattikastikkeessa
Turska-perunakroketit ovat alun perin lähtöisin Portugalista. Me lisäämme niihin aasialaisen twistin Kikkomanin gluteenittomalla soijakastikkeella.
Ainekset
Kroketit:
Kastike:
Koristelu:
Kroketit 225 g (9 krokettia, n. 25 g/kpl), Kastike 40 g
Valmistus
Vaihe 1
Laita turska kulhoon. Purista perunat puristimen läpi ja sekoita turskan, kananmunien, persiljan, muskottipähkinän, sitruunankuoren ja Kikkomanin gluteenittoman soijakastikkeen kanssa.
Vaihe 2
Muotoile massasta pieniä kroketteja, pyörittele korppujauhoissa ja friteeraa 175-asteisessa öljyssä n. 3 minuuttia, kunne kullanruskeita.
Vaihe 3
Paahda aniksen siemenet kuivalla pannulla. Lisää voi ja anna ruskistua. Lisää sitten hunaja, riisiviinietikka, Kikkomanin gluteeniton soijakastike, paseerattu tomaatti ja tamarinditahna. Anna kiehua hiljaa n. 5 minuuttia matalalla lämmöllä.
Vaihe 4
Lusikoi kastike lautasille, asettele kroketit sen päälle ja tarjoile sitruunalohkojen kera.
Vinkki:
Laita krokettimassa pursottimeen ja pursota se pitkiksi pötköiksi. Leikkaa ne haluamasi pituisiksi kroketeiksi taikinankaapimella, niin saat tasaisen kokoisia kroketteja.
Resepti-ID: F1027
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä