Tietoa Kikkomanista

300 vuotta japanilaisia perinteitä kohtaa modernin yritysfilosofian. Haluamme Kikkomanilla innostaa ihmisiä nauttimaan iloa tuottavista asioista elämässään ja edistää ruokakulttuurien kansainvälistymistä.
Mutta mikä tekee soijakastikkeestamme niin ainutlaatuista, että se on täydellinen valinta sinulle, ravintolallesi, ruokarekallesi ja asiakkaillesi? Tästä löydät vastauksen.

1.

Luonnolliset ainesosat

Kikkomanin luonnollisesti valmistettu soijakastike valmistetaan neljästä huolella valitusta raaka-aineesta: vedestä, soijapavuista, vehnästä ja suolasta. Kaikki käyttämämme soijapavut ovat GMO-vapaita. Vältämme myös arominvahventeiden, säilöntäaineiden sekä väriaineiden käyttöä.

2.

Täysin luonnollinen valmistustapa

Kikkomanin soijakastike valmistetaan täysin luonnollisesti käymismenetelmällä, joka kestää useita kuukausia. Käymisprosessin aikana syntyy noin 300 eri makuyhdistettä kuten vaniljan, hedelmien, viskin ja jopa kahvin makua. Kaikki nämä maut ja aromit kehittyvät ilman kemikaaleja ja antavat soijakastikkeellemme sen ainutlaatuisen maun.

3.
Täyteläinen umamin maku

“Suolainen”, “mausteinen”, “moniulotteinen” tai pelkästään “herkullinen” – umamin makua kuvaillaan monin eri tavoin. Soijakastikkeessa on erityisen paljon käymisprosessin aikana syntyvää luonnollista umamin makua, joten se sopii täydellisesti minkä tahansa ruoan maustamiseen ja maun korostamiseen.

4.

Vastuullisuus yrityksen tavoitteena

Haluamme Kikkomanilla toimia mahdollisimman vastuullisesti ja oikeudenmukaisesti. Luonnolliset ainesosat, lyhyet toimitusketjut, kestävä hankinta, resurssien harkittu käyttö ja ihmisten kunnioittava kohtelu ovat yrityskulttuurimme ytimessä. Voit lukea lisää tavoitteistamme ja niiden mittaamisesta vastuullisuus-sivultamme.

Tiesitkö tätä?

Japanilainen soijakastike tunnetaan myös nimellä “shoyu”. Tämäntyyppisessä soijakastikkeessa on vähemmän suolaa ja aivan erityinen aromi, joka kehittyy kuukausia kestävän käymisprosessin aikana. Käymisprosessissa käytetään erityistä homesientä ja paahdettua vehnää.
Esimerkiksi kiinalaiset soijakastikkeet valmistetaan täysin eri tavalla. Niiden valmistuksessa hyödynnetään käymistä vain osittain ja käytetään kemikaaleja. Tämän vuoksi ne sisältävät usein väriaineita, sokeria, natriumglutamaattia ja säilöntäaineita. Niiden maku on voimakkaampi, koostumus siirappimaisempi ja niitä on vaikeampi annostella. Kannattaa siis aina vilkaista etikettiä ennen soijakastikkeen ostamista - mitä vähemmän ainesosia, sitä parempi!

Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, niiden saatavuudesta tai Kikkomanista yrityksenä, niin laita viestiä!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* pakollinen

Huomioi tietosuojaseloste. Lisätietoja yrityksestä on julkaisutiedoissamme.