

Possutacot marinoidulla punasipulilla
Onko jo taco-tiistai? Höpsistä, tacoja voi syödä vaikka joka päivä! Tästä meksikolaisesta katuruoasta nautitaan nykyään ympäri maailman. Meidän versiossamme on meheväksi marinoitua possua ja pähkinäistä Kikkomanin seesamikastiketta.
Ainekset
Liha:
Marinoitu punasipuli:
Tacot:
Valmistus
Liha: Leikkaa porsaanliha ohuiksi suikaleiksi ja silppua valkosipuli. Sekoita muut ainekset isossa kulhossa, lisää liha ja anna marinoitua vähintään 12 tuntia.
Marinoitu punasipuli: Leikkaa punasipuli ohuiksi siivuiksi. Sekoita vesi ja fariinisokeri kulhossa. Lisää riisiviinietikka, Kikkomanin soijakastike, korianterin siemenet ja silputtu tuore korianteri. Marinoi sipulisiivuja vähintään 1 tunti.
Tacot: Ruskista porsaanlihasuikaleet nopeasti kummaltakin puolelta. Lämmitä tortillat.
Tarjoilu: Täytä tacot porsaanlihalla, marinoidulla sipulilla, Kikkomanin seesamikastikkeella, cheddarjuustolla, pähkinöillä, ranskankermalla ja korianterilla.
Resepti-ID: F1021
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä