Possutacot marinoidulla punasipulilla
Possutacot marinoidulla punasipulilla

Possutacot marinoidulla punasipulilla

kokonaisaika750 min

Onko jo taco-tiistai? Höpsistä, tacoja voi syödä vaikka joka päivä! Tästä meksikolaisesta katuruoasta nautitaan nykyään ympäri maailman. Meidän versiossamme on meheväksi marinoitua possua ja pähkinäistä Kikkomanin seesamikastiketta.

Ainekset

10 annosta

Liha:

2 kg
porsaanlapaa
100 ml
ananasmehua
300 ml
appelsiinimehua
60 g
silputtua valkosipulia
1 rkl
jauhettua kuminaa
1 rkl
paprikajauhetta
1 tl
rouhittua mustapippuria

Marinoitu punasipuli:

1 kg
punasipulia
150 ml
riisiviinietikkaa
250 ml
vettä
250 g
fariinisokeria
1 tl
korianterin siemeniä
1 
nippu tuoretta korianteria

Tacot:

20 
kpl vehnätortilloita (pehmeitä)
150 g
ranskankermaa
100 g
paahdettuja cashewpähkinöitä
200 g
raastettua cheddarjuustoa
200 g
tuoretta korianteria

Valmistus

Liha: Leikkaa porsaanliha ohuiksi suikaleiksi ja silppua valkosipuli. Sekoita muut ainekset isossa kulhossa, lisää liha ja anna marinoitua vähintään 12 tuntia.

Marinoitu punasipuli: Leikkaa punasipuli ohuiksi siivuiksi. Sekoita vesi ja fariinisokeri kulhossa. Lisää riisiviinietikka, Kikkomanin soijakastike, korianterin siemenet ja silputtu tuore korianteri. Marinoi sipulisiivuja vähintään 1 tunti.

Tacot: Ruskista porsaanlihasuikaleet nopeasti kummaltakin puolelta. Lämmitä tortillat.

Tarjoilu: Täytä tacot porsaanlihalla, marinoidulla sipulilla, Kikkomanin seesamikastikkeella, cheddarjuustolla, pähkinöillä, ranskankermalla ja korianterilla.

Resepti-ID: F1021

PDF-resepti

Lataa PDF

Löydä lisää reseptejä

Onko sinulla kysyttävää resepteistä tai tuotteistamme?

Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, niiden saatavuudesta tai Kikkomanista yrityksenä, niin laita viestiä!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* pakollinen

Huomioi tietosuojaseloste. Lisätietoja yrityksestä on julkaisutiedoissamme.