Kanapurilainen kurpitsaröstisämpylällä
Kanapurilainen kurpitsaröstisämpylällä

Kanapurilainen kurpitsaröstisämpylällä

kokonaisaika45 min
30 minesivalmistelut
6-8 minvalmistus
30-60 minwaiting time

Kanapurilaisen sämpylä korvataan herkullisella kurpitsaröstillä. Kastike ja coleslaw saavat makua Kikkomanin teriyaki-wokkikastikkeesta ja Kikkomanin soijakastikkeesta.

Ainekset

10 annosta

Pihvi:

10 
kanan koipea, 70 g/kpl (luuton ja nahaton)
40 g
oliiviöljyä
40 g
sitruunamehua
12 g
silputtua valkosipulia
10 g
suolaa
3 g
kuivattua timjamia
125 g
puolikarkeita vehnäjauhoja
15 g
leivinjauhetta
2 g
paprikajauhetta
2 g
valkosipulijauhetta
2 g
sipulijauhetta
240 ml
kylmää vettä
Kasviöljyä paistamiseen

Salaatti:

350 g
suikaloitua punakaalia
80 g
raastettua porkkanaa
55 g
majoneesia
30 g
piparjuurta
20 ml
omenasiiderietikkaa
25 g
fariinisokeria

Kastike:

250 g
kreikkalaista jugurttia
30 g
silputtuja kapriksia
15 g
sitruunan mehua
5 g
sitruunan raastettua kuorta
25 g
majoneesia

Kurpitsarösti:

1,2 kg
raastettua myskikurpitsaa
250 g
puolikarkeita vehnäjauhoja
150 g
kananmunia
2 g
kanelia
30 g
oliiviöljyä
Allergeenit:
soijapavut, gluteeni, maito, munat, sinappi, sulfiitit
Kokonaispaino per annos:
345 g
Paino per ainesosa:

Liha, n. 100 g, Kurpitsarösti, n. 160 g, Salaatti, n. 50 g, Kastike, n. 35 g

Valmistus

Vaihe 1

Sekoita kulhossa kanankoivet, oliiviöljy, sitruunamehu, valkosipuli, suola ja timjami. Peitä koivet marinadilla joka puolelta ja anna marinoitua jääkaapissa 30–60 minuuttia.

Vaihe 2

Valmista sillä aikaa taikina. Sekoita jauhot, leivinjauhe, paprikajauhe, valkosipulijauhe, sipulijauhe, suola sekä vesi sileäksi taikinaksi. Lämmitä öljy 175-asteiseksi.

Vaihe 3

Sekoita punakaali, porkkanat, majoneesi, piparjuuri, etikka, fariinisokeri ja Kikkomanin soijakastike kulhossa ja jätä odottamaan.

Vaihe 4

Sekoita pienemmässä kulhossa jugurtti, majoneesi, kaprikset, sitruunamehu, sitruunan raastettu kuori ja Kikkomanin teriyaki-wokkikastike. Vatkaa tasaiseksi.

Vaihe 5

Kasta kanankoivet taikinaan ja friteeraa kuumassa öljyssä 6–8 minuuttia.

Vaihe 6

Sekoita kurpitsa, vehnäjauhot, kananmunat, kaneli ja Kikkomanin teriyaki-wokkikastike.

Vaihe 7

Kuumenna oliiviöljy pannulla. Paista röstiseosta (80 g per annos) keskilämmöllä 3–4 minuuttia per puoli, kunnes kullanruskeaa.

Vaihe 8

Sivele röstit kastikkeella. Asettele kananpalat ja salaatti röstin päälle ja laita toinen rösti hatuksi hampurilaisen tapaan.

Vinkki:

Jotta kananpalat pysyvät pidempään rapeina, valuta ne talouspaperin päällä ja säilytä ritilän päällä.

Resepti-ID: F1044

PDF-resepti

Lataa PDF

Löydä lisää reseptejä

Onko sinulla kysyttävää resepteistä tai tuotteistamme?

Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, niiden saatavuudesta tai Kikkomanista yrityksenä, niin laita viestiä!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* pakollinen

Huomioi tietosuojaseloste. Lisätietoja yrityksestä on julkaisutiedoissamme.