

Kanapurilainen kurpitsaröstisämpylällä
Kanapurilaisen sämpylä korvataan herkullisella kurpitsaröstillä. Kastike ja coleslaw saavat makua Kikkomanin teriyaki-wokkikastikkeesta ja Kikkomanin soijakastikkeesta.
Ainekset
Pihvi:
Salaatti:
Kastike:
Kurpitsarösti:
Liha, n. 100 g, Kurpitsarösti, n. 160 g, Salaatti, n. 50 g, Kastike, n. 35 g
Valmistus
Vaihe 1
Sekoita kulhossa kanankoivet, oliiviöljy, sitruunamehu, valkosipuli, suola ja timjami. Peitä koivet marinadilla joka puolelta ja anna marinoitua jääkaapissa 30–60 minuuttia.
Vaihe 2
Valmista sillä aikaa taikina. Sekoita jauhot, leivinjauhe, paprikajauhe, valkosipulijauhe, sipulijauhe, suola sekä vesi sileäksi taikinaksi. Lämmitä öljy 175-asteiseksi.
Vaihe 3
Sekoita punakaali, porkkanat, majoneesi, piparjuuri, etikka, fariinisokeri ja Kikkomanin soijakastike kulhossa ja jätä odottamaan.
Vaihe 4
Sekoita pienemmässä kulhossa jugurtti, majoneesi, kaprikset, sitruunamehu, sitruunan raastettu kuori ja Kikkomanin teriyaki-wokkikastike. Vatkaa tasaiseksi.
Vaihe 5
Kasta kanankoivet taikinaan ja friteeraa kuumassa öljyssä 6–8 minuuttia.
Vaihe 6
Sekoita kurpitsa, vehnäjauhot, kananmunat, kaneli ja Kikkomanin teriyaki-wokkikastike.
Vaihe 7
Kuumenna oliiviöljy pannulla. Paista röstiseosta (80 g per annos) keskilämmöllä 3–4 minuuttia per puoli, kunnes kullanruskeaa.
Vaihe 8
Sivele röstit kastikkeella. Asettele kananpalat ja salaatti röstin päälle ja laita toinen rösti hatuksi hampurilaisen tapaan.
Vinkki:
Jotta kananpalat pysyvät pidempään rapeina, valuta ne talouspaperin päällä ja säilytä ritilän päällä.
Resepti-ID: F1044
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä