

Tempura-kirjolohta, ananasta ja litsiä
Rapeissa kalavartaissa yhdistyvät suolaiset ja makeat maut. Rapeus syntyy Kikkomanin panko-korppujauhoilla, ja ananas ja litsi maustetaan Kikkomanin makean mausteisella poke-kastikkeella.
Ainekset
Kala:
Lisukkeet:
Valmistus
Vaihe 1
Laita kirjolohisuikaleet kulhoon ja marinoi Kikkomanin poke-kastikkeessa 5 minuuttia. Pujottele suikaleet sitten vartaisiin.
Vaihe 2
Sekoita tempura-jauhot, suola ja kylmä vesi tasaiseksi taikinaksi. Kasta kalavartaat taikinaan, kuorruta Kikkomanin panko-korppujauhoilla ja paista 175-asteisessa öljyssä 5 minuuttia, kunnes vartaat ovat kullanruskeita.
Vaihe 3
Sekoita kvinoa riisin sekaan ja annostele seos kulhoihin. Asettele ananakset, litsit, kurkku ja idut seoksen päälle. Asettele kalavartaat päällimmäiseksi ja mausta Kikkomanin poke-kastikkeella. Koristele annokset korianterilla, sitruunalohkoilla ja seesaminsiemenillä.
Vinkki:
Parhaan lopputuloksen saat, kun leikkaat fileet pituussuuntaan kahtia. Näin saat yhden suikaleen per varras. Tempura-seoksen voit maustaa haluamillasi mausteilla.
Resepti-ID: F1046
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä