
Vehnäjauho, ruokosokeri, hiiva, suola.
Miksi tämä tuote?
- Maku: neutraali
- Koostumus: ilmava, kevyt, rapea
Kikkoman panko-korppujauho on monikäyttöinen tuote ammattikeittiöille. Se antaa friteerattuihin ruokiin herkullisen rapean pinnan, ja sitä voi käyttää myös sidosaineena useissa eri ruoissa.
Kikkoman panko tehdään erityisestä vaaleasta, kuorettomasta leivästä, minkä ansiosta se on kevyttä ja ilmavaa. Se imee itseensä vähemmän öljyä friteeratessa, joten maku on miedompi ja koostumus rapeampi.
Kikkoman panko sopii tietenkin perinteisiin japanilaisiin ruokiin kuten tonkatsuun. Sillä saa uutta twistiä myös perinteisten leikkeiden ja kasvisten leivittämiseen. Panko toimii hyvin myös sidosaineena ja jopa jälkiruoissa. Kikkoman panko – inspiraatiota ammattikeittiöihin.