

Smørrebrød bataattimoussella
Tanskalainen voileipä saa uuden kuosin bataattimoussella päällystettynä. Kikkomanin soijakastike ja Kikkomanin teriyaki glaze -kastike tuovat annokseen umamista täyteläisyyttä.
Ainekset
Bataattimousse:
Piparjuurikastike:
Leivät:
Leipä, n. 65 g, Bataattimousse, n. 80 g, Sillifilee, n. 50 g, Kastike, n. 40 g
Valmistus
Vaihe 1
Keitä bataatteja suolatussa vedessä 20 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä. Valuta ja soseuta bataatit. Sekoita joukkoon kerma ja voi, jotta saat pehmeän moussen. Mausta Kikkomanin soijakastikkeella ja pippurilla ja jätä odottamaan.
Vaihe 2
Sekoita kermaviili, piparjuuri, curry, sinappi, Kikkomanin teriyaki glaze- kastike ja pippuri. Jätä odottamaan.
Vaihe 3
Levitä bataattimoussea paahdetuille leipäviipaleille. Asettele sillifileet ja kaprikset leiville ja valuta piparjuurikastiketta päälle. Koristele leivät tillinoksilla ja sitruunalohkoilla.
Vinkki:
Täytä kastikepullo piparjuurikastikkeella. Näin sitä on helpompi annostella ja säilyttää.
Resepti-ID: F1039
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä