

Sitruunainen lehtikaalipasta
Kevyet pastaruoat piristävät jopa kylminä talvipäivinä. Orecchiette-pasta saa seurakseen lehtikaalia, manteleita sekä burratajuustoa, ja se maustetaan Kikkomanin ponzu-sitrussoijakastikkeella ja Kikkomanin soijakastikkeella.
Ainekset
Lehtikaali:
Pasta:
Päälliset:
Pasta ja kaali n. 260 g, Burrata n. 90 g, Muut päälliset n. 25 g
Valmistus
Vaihe 1
Sulata voi pienessä kattilassa ja lisää Kikkomanin panko-korppujauhot ja suola. Paista 2–3 minuuttia samalla sekoittaen, kunnes pankojauho on kullanruskeaa. Raasta 5 g valkosipulia hienoksi ja lisää se kattilaan paistamisen lopussa 30 sekunniksi. Laita pankoseos talouspaperin päälle ylimääräisen rasvan poistamiseksi ja jätä odottamaan.
Vaihe 2
Viipaloi loput valkosipulista. Revi lehtikaali paloiksi. Kuumenna öljy kattilassa tai kippipannulla keskilämmöllä. Lisää valkosipuli ja lehtikaali ja paista 5–6 minuuttia.
Vaihe 3
Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan. Lisää se sitten pannulle lehtikaalin sekaan. Mausta sitruunamehulla, Kikkomanin soijakastikkeella, Kikkomanin ponzu-sitrussoijakastikkeella ja oliiviöljyllä.
Vaihe 4
Wokkaa 1–2 minuuttia ja annostele lautasille.
Vaihe 5
Koristele annos manteleilla, burratalla, basilikan lehdillä, ruohosipulilla ja pankoseoksella.
Vinkki:
Voit sekoittaa mantelit ja pankoseoksen valmiiksi keskenään tarjoilun nopeuttamiseksi.
Resepti-ID: F1003
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä