

Sieni-tonkatsu ja bataattiranskalaiset
Japanilaisesta klassikosta saadaan vegeversio korvaamalla porsaanleike osterivinokkailla. Kikkomanin teriyakimarinadi tuo autenttista makua panko-leivitykseen.
Ainekset
Salaatti:
Sienet:
Lisäksi:
Sienet, n. 140 g, Bataattiranskalaiset, n. 100 g, Salaatti, n. 120 g
Valmistus
Vaihe 1
Laita salaattikasvikset isoon kulhoon. Sekoita pienemmässä kulhossa etikka, sokeri ja suola ja kaada seos kasvisten päälle. Jätä jääkaappiin marinoitumaan tarjoiluun asti.
Vaihe 2
Esikuumenna öljy 175-asteiseksi. Valmistele leivitysasema: laita yhteen kulhoon vehnäjauhot, toiseen Kikkomanin teriyakimarinadin kanssa sekoitettu kananmuna ja kolmanteen Kikkomanin panko-korppujauhot.
Vaihe 3
Jauhota sienet, kasta ne kananmunaseokseen ja kuorruta ne sitten Kikkomanin panko-korppujauhoilla. Paista kuumassa öljyssä 2–3 minuuttia.
Vaihe 4
Uppopaista samalla bataattiranskalaisia 175-asteisessa öljyssä n. 4 minuuttia.
Vaihe 5
Koristele bataattiranskalaiset ja sienet ruohosipulilla. Tarjoile erillisessä kulhossa olevan salaatin kera.
Vinkki:
Lisätwistiä annokseen saat, kun lisäät Kikkomanin panko-korppujauhoihin erilaisia kuivamausteseoksia tai seesaminsiemeniä.
Resepti-ID: F1033
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä