

Pad Krapao -jauhelihakastike maapähkinöiden kera
Nopeasti valmistuva Pad Krapao kuuluu thaimaalaisten katuruokamarkkinoiden vakioannoksiin. Kikkomanin gluteenittoman soijakastikkeen ansiosta tämä herkullisen umaminen jauhelihakastike sopii kaikille.
Ainekset
Kastike:
Pad Krapao:
Tarjoiluun:
Valmistus
Kastike: sekoita Kikkomanin gluteeniton soijakastike, osterikastike, kalakastike, limettimehu, palmusokeri, lihaliemi ja maissitärkkelys. Jätä kastike odottamaan.
Pad Krapao: Silppua salottisipuli ja valkosipuli ja kuullota ne pannulla maapähkinäöljyssä. Leikkaa paprika suikaleiksi ja lisää pannulle. Jatka paistamista vielä kaksi minuuttia. Lisää jauheliha kasvisten joukkoon ja ruskista se. Sekoita aiemmin valmistamaasi kastiketta ja kaada se pannulle. Keitä kolme minuuttia, kunnes kastike sakenee.
Tarjoilu: Ripottele korianteri, ruohosipuli, thai-basilika ja suolapähkinät lihakastikkeen päälle. Tarjoile jasmiiniriisin kanssa.
Resepti-ID: F1025
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä