Pad Krapao -jauhelihakastike maapähkinöiden kera
Pad Krapao -jauhelihakastike maapähkinöiden kera

Pad Krapao -jauhelihakastike maapähkinöiden kera

kokonaisaika20 min

Nopeasti valmistuva Pad Krapao kuuluu thaimaalaisten katuruokamarkkinoiden vakioannoksiin. Kikkomanin gluteenittoman soijakastikkeen ansiosta tämä herkullisen umaminen jauhelihakastike sopii kaikille.

Ainekset

10 annosta

Kastike:

300 ml
osterikastiketta
100 ml
kalakastiketta
100 ml
limettimehua
150 g
palmusokeria pilkottuna
800 ml
lihalientä (gluteenitonta)
30 g
maissitärkkelystä

Pad Krapao:

2 kg
naudan jauhelihaa
400 g
salottisipulia
30 g
valkosipulia
600 g
punaisia paprikoita
100 ml
maapähkinäöljyä

Tarjoiluun:

4 tl
silputtua korianteria
4 tl
silputtua ruohosipulia
1 
nippu silputtua Thai-basilikaa
50 g
pilkottuja suolapähkinöitä
1,2 kg
keitettyä jasmiiniriisiä

Valmistus

Kastike: sekoita Kikkomanin gluteeniton soijakastike, osterikastike, kalakastike, limettimehu, palmusokeri, lihaliemi ja maissitärkkelys. Jätä kastike odottamaan.
 
Pad Krapao: Silppua salottisipuli ja valkosipuli ja kuullota ne pannulla maapähkinäöljyssä. Leikkaa paprika suikaleiksi ja lisää pannulle. Jatka paistamista vielä kaksi minuuttia. Lisää jauheliha kasvisten joukkoon ja ruskista se. Sekoita aiemmin valmistamaasi kastiketta ja kaada se pannulle. Keitä kolme minuuttia, kunnes kastike sakenee.
 
Tarjoilu: Ripottele korianteri, ruohosipuli, thai-basilika ja suolapähkinät lihakastikkeen päälle. Tarjoile jasmiiniriisin kanssa.

Resepti-ID: F1025

PDF-resepti

Lataa PDF

Löydä lisää reseptejä

Onko sinulla kysyttävää resepteistä tai tuotteistamme?

Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, niiden saatavuudesta tai Kikkomanista yrityksenä, niin laita viestiä!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* pakollinen

Huomioi tietosuojaseloste. Lisätietoja yrityksestä on julkaisutiedoissamme.