

Munakoiso-piccata ja mausteinen ponzu-kastike
Tuunasimme italialaisen klassikon kasvis-fuusioannokseksi, jossa on munakoisoa ja mausteista kurkku-vinegrettiä. Kikkoman ponzu-sitrussoijakastike takaa täydellisen makujen tasapainon.
Ainekset
Munakoisoihin:
Papukreemiin:
Vinegrettiin:
Lisäksi:
- Munakoiso n. 150 g
- Paputahna n. 120 g
- Vinegretti n. 80 g
- Rucola n. 10 g
Valmistus
Vaihe 1
Mausta munakoison viipaleet kevyesti suolalla ja sokerilla ja jätä tekeytymään 30 minuutiksi. Viipaleita tulisi olla kolme per henkilö.
Vaihe 2
Soseuta sitruunan kuori, sitruunan mehu, pavut, valkosipuli, cashewpähkinävoi, suola ja oliiviöljy sileän kermaiseksi kreemiksi.
Vaihe 3
Sekoita kurkku, salottisipuli, chili, inkivääri, sinappi, hunaja ja Kikkoman ponzu-sitrussoijakastike. Lisää oliiviöljy hitaasti sekoittaen, jotta vinegretti emulgoituu. Lisää lopuksi ruohosipuli.
Vaihe 4
Taputtele munakoiso kuivaksi talouspaperilla. Vatkaa munat. Sekoita Kikkomanin panko-korppujauhot ja paprikajauhe. Kierittele munakoisoviipaleet vehnäjauhoissa, kasta sitten vatkattuun munaan ja kierittele lopuksi Kikkomanin panko-korppujauhoissa. Kuumenna öljy pannulla n. 175-asteikseksi ja paista munakoisoviipaleet kullanruskeiksi.
Vaihe 5
Lämmitä papukreemi pannulla ja annostele lautasille. Asettele kolme munakoisoviipaletta kullekin lautaselle, kaada vinegretti niiden ympärille ja tarjoile annokset rucolalla koristeltuna.
Vinkki:
Voit myös uppopaistaa munakoisoviipaleet.
Resepti-ID: F1065
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä