Meksikolaista maissia mausteisella juustokuorrutuksella
Meksikolaista maissia mausteisella juustokuorrutuksella

Meksikolaista maissia mausteisella juustokuorrutuksella

kokonaisaika45 min

Elote – grillattu maissi majoneesilla ja juustolla – on meksikolainen katuruokaklassikko, jota hehkutetaan trendikkäissä ruokablogeissa ympäri maailman. Kikkomanin Teriyaki Glaze -kastike antaa tälle herkulle aivan erityisen makusäväyksen.

Ainekset

10 annosta

Maissi:

10 
tuoretta maissintähkää

Kuorrutus:

500 g
majoneesia
300 g
raastettua vahvaa cheddarjuustoa
100 g
silputtua korianteria
150 g
silputtua kevätsipulia tai ruohosipulia
1 
pilkottu chilipalko (valinnainen)
2 rkl
raastettua sitruunankuorta
1 tl
savupaprikajauhetta
1 tl
tavallista paprikajauhetta
1 tl
jauhettua kuminaa
1 tl
jauhettua korianteria
1 tl
suolaa
1 tl
sokeria

Valmistus

Maissi: Sivele maissintähkät Kikkomanin Teriyaki Glaze -kastikkeella ja kiedo ne folioon.  Grillaa tai kypsennä uunissa noin 20–30 minuuttia käännellen tähkiä välillä.

Kuorrutus: Sekoita raastettu sitruunankuori, paprikajauheet, kumina, korianteri, suola ja sokeri. Ota maissintähkät foliosta ja sivele ne majoneesilla. Ripottele niiden päälle ensin juusto ja sitten silputut yrtit ja mausteseos.

Tarjoilu: Jos haluat ruoasta tulisempaa, ripottele päälle pilkottua chiliä.

Resepti-ID: F1015

PDF-resepti

Lataa PDF

Löydä lisää reseptejä

Onko sinulla kysyttävää resepteistä tai tuotteistamme?

Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, niiden saatavuudesta tai Kikkomanista yrityksenä, niin laita viestiä!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* pakollinen

Huomioi tietosuojaseloste. Lisätietoja yrityksestä on julkaisutiedoissamme.