

Lechoa korealaisittain
Klassinen itäeurooppalainen lecho eli paprikatomaattihöystö saa seurakseen kanaa ja korealaisia riisinuudeleita. Kikkomanin gluteeniton soijakastike antaa annokseen paljon makua ilman gluteenia.
Ainekset
Kastike:
Nuudelit:
Lisäksi:
Valmistus
Vaihe 1
Leikkaa kanan rintafilee 2 x 2 cm paloiksi ja paista niitä öljyssä n. 2 minuuttia. Lisää sipuli, valkosipuli ja porkkanat ja jatka paistamista n. 2 minuuttia. Lisää paprikat ja sienet ja paista vielä 2 minuuttia. Lisää tomaattisose, paseerattu tomaatti, Kikkomanin gluteeniton soijakastike, sokeri ja pippuri ja anna kiehua hiljaa n. 10 minuuttia.
Vaihe 2
Keitä sillä välin nuudeleita suolatussa vedessä n. 3 minuuttia ja huuhtele nopeasti kylmällä vedellä.
Vaihe 3
Annostele nuudelit lautasille ja lusikoi kastike päälle. Koristele annokset seesaminsiemenillä ja korianterilla.
Vinkki:
Nuudelit eivät tartu kiinni toisiinsa, jos lisäät niihin tilkan öljyä huuhtelun jälkeen.
Resepti-ID: F1038
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä