

Kesäkurpitsacannellonit paputahnalla
Kesäkurpitsasta ja kurkusta tehdyistä cannelloneista saat kevyen alkupalan tai salaatin. Loraus Kikkomanin soijakastiketta korostaa suolaisia makuvivahteita ja tekee annoksesta vieläkin maukkaamman.
Ainekset
Cannelloni:
Paputahna:
Salsa:
- 70 g cannelloni
- 30 g paputahna
- 15 g koristeet
Valmistus
Vaihe 1
Leikkaa kesäkurpitsat ja kurkut ohuiksi suikaleiksi vihanneskuorijalla.
Vaihe 2
Laita pavut tehosekoittimen kulhoon. Lisää oliiviöljy, tahini, Kikkomanin gluteeniton soijakastike, valkosipuli, sitruunamehu ja pippuri. Soseuta sileäksi.
Vaihe 3
Soseuta kaikki salsan ainekset sileäksi kastikkeeksi.
Vaihe 4
Asettele 1-2 kesäkurpitsan suikaletta vierekkäin ja 2-3 kurkkusuikaletta niiden päälle pitkittäin. Levitä paputahnaa suikaleiden päälle, lisää huuhdellut rucolan lehdet (tai halutessasi versot) ja kierittele rulliksi.
Vaihe 5
Levitä salsaa lautaselle ja asettele cannellonit sen päälle. Koristele retiiseillä, oliiveilla ja versoilla.
Vinkki:
Voit täyttää cannellonit paputahnalla tai hummuksella. Erivärisillä hummuksilla saat annokseen lisää väriä.
Näyttävyyttä tarjoiluun saat pinoamalla rullia päällekkäin.
Kesäkurpitsoiden maku korostuu, jos grillaat ne ennen rullaamista. Vot myös korvasta kesäkurpitsan grillatulla ja öljyssä marinoidulla munakoisolla.
Resepti-ID: F1080
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä











