Kesäkurpitsacannellonit paputahnalla
Kesäkurpitsacannellonit paputahnalla

Kesäkurpitsacannellonit paputahnalla

kokonaisaika 1 t
30 min esivalmistelut
30 min valmistus

Kesäkurpitsasta ja kurkusta tehdyistä cannelloneista saat kevyen alkupalan tai salaatin. Loraus Kikkomanin soijakastiketta korostaa suolaisia makuvivahteita ja tekee annoksesta vieläkin maukkaamman.

Ainekset

10 annosta

Cannelloni:

500 g
kesäkurpitsaa
300 g
pitkiä kurkkuja
250 g
rucolaa
50 g
versoja (esim. herneen, retiisin tai parsakaalin versoja)
50 g
mustia kivettömiä oliiveja viipaloituina
50 g
retiisejä viipaloituina

Paputahna:

240 g
säilöttyjä punaisia kidneypapuja (valutettuina)
20 ml
oliiviöljyä
20 g
tahinia
3 g
valkosipulia
20 ml
sitruunamehua
2 g
jauhettua mustapippuria

Salsa:

100 g
aurinkokuivattuja tomaatteja valutettuina
560 g
kypsiä tomaatteja pestyinä ja neljään osaan lohkottuina
10 ml
oliiviöljyä
3 g
valkosipulia
5 g
kuivattua oreganoa
2 g
raastettua sitruunankuorta
2 g
jauhettua mustapippuria
Allergeenit:
6. Soijapavut ja soijapaputuotteet 11. Seesaminsiemenet ja seesaminsiementuotteet
Kokonaispaino per annos:
115 g
Paino per ainesosa:
  • 70 g cannelloni
  • 30 g paputahna
  • 15 g koristeet

Valmistus

Vaihe 1

Leikkaa kesäkurpitsat ja kurkut ohuiksi suikaleiksi vihanneskuorijalla.

Vaihe 2

Laita pavut tehosekoittimen kulhoon. Lisää oliiviöljy, tahini, Kikkomanin gluteeniton soijakastike, valkosipuli, sitruunamehu ja pippuri. Soseuta sileäksi.

Vaihe 3

Soseuta kaikki salsan ainekset sileäksi kastikkeeksi.

Vaihe 4

Asettele 1-2 kesäkurpitsan suikaletta vierekkäin ja 2-3 kurkkusuikaletta niiden päälle pitkittäin. Levitä paputahnaa suikaleiden päälle, lisää huuhdellut rucolan lehdet (tai halutessasi versot) ja kierittele rulliksi.

Vaihe 5

Levitä salsaa lautaselle ja asettele cannellonit sen päälle. Koristele retiiseillä, oliiveilla ja versoilla.

Vinkki:

Voit täyttää cannellonit paputahnalla tai hummuksella. Erivärisillä hummuksilla saat annokseen lisää väriä.

Näyttävyyttä tarjoiluun saat pinoamalla rullia päällekkäin. 

Kesäkurpitsoiden maku korostuu, jos grillaat ne ennen rullaamista. Vot myös korvasta kesäkurpitsan grillatulla ja öljyssä marinoidulla munakoisolla.

Resepti-ID: F1080

PDF-resepti

Lataa PDF

Onko sinulla kysyttävää resepteistä tai tuotteistamme?

Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, niiden saatavuudesta tai Kikkomanista yrityksenä, niin laita viestiä!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* pakollinen

Huomioi tietosuojaseloste. Lisätietoja yrityksestä on julkaisutiedoissamme.