Bataattipakorat seesamikastikkeella
Bataattipakorat seesamikastikkeella

Bataattipakorat seesamikastikkeella

kokonaisaika20 min

Rapeat currykasvisfritterit eli pakorat ovat intialaisen katuruoan klassikkoannos. Kikkomanin gluteenittoman soijakastikkeen ja kikhernejauhojen ansiosta ne sopivat myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.

Ainekset

10 annosta

Kasvikset:

600 g
bataattia
600 g
porkkanaa
600 g
hopeasipulia
300 g
pinaattia

Taikina:

1,1 kg
kikhernejauhoja
1 l
vettä
4 rkl
curryjauhetta
5 
hyppysellistä suolaa

Kastike:

100 ml
riisiviinietikkaa
50 g
silputtua valkosipulia
10 g
silputtua punaista chiliä
1 
pala inkivääriä
2 rkl
seesamiöljyä
2 ½ g
paahdettuja valkoisia seesaminsiemeniä

Friteeraukseen:

6 l
öljyä

Valmistus

Kasvikset: Kuori ja suikaloi kasvikset ohuiksi 8 cm pitkiksi tikuiksi.

Taikina: Sekoita kikhernejauhot, curryjauhe ja suola. Lisää sitten vesi ja sekoita, kunnes taikina on sileää.

Kastike: Sekoita kaikki ainekset hyvin.

Friteeraus: Lämmitä öljy 180 asteeseen.
Sekoita kasvikset taikinan joukkoon. Friteeraa golfpallon kokoisia nokareita erissä noin 3 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita.

Tarjoilu: Kaada kastike erilliseen kulhoon ja tarjoile pakoroiden kanssa.

Resepti-ID: F1017

PDF-resepti

Lataa PDF

Onko sinulla kysyttävää resepteistä tai tuotteistamme?

Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, niiden saatavuudesta tai Kikkomanista yrityksenä, niin laita viestiä!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* pakollinen

Huomioi tietosuojaseloste. Lisätietoja yrityksestä on julkaisutiedoissamme.