

Bataattipakorat seesamikastikkeella
Rapeat currykasvisfritterit eli pakorat ovat intialaisen katuruoan klassikkoannos. Kikkomanin gluteenittoman soijakastikkeen ja kikhernejauhojen ansiosta ne sopivat myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.
Ainekset
Kasvikset:
Taikina:
Kastike:
Friteeraukseen:
Valmistus
Kasvikset: Kuori ja suikaloi kasvikset ohuiksi 8 cm pitkiksi tikuiksi.
Taikina: Sekoita kikhernejauhot, curryjauhe ja suola. Lisää sitten vesi ja sekoita, kunnes taikina on sileää.
Kastike: Sekoita kaikki ainekset hyvin.
Friteeraus: Lämmitä öljy 180 asteeseen.
Sekoita kasvikset taikinan joukkoon. Friteeraa golfpallon kokoisia nokareita erissä noin 3 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita.
Tarjoilu: Kaada kastike erilliseen kulhoon ja tarjoile pakoroiden kanssa.
Resepti-ID: F1017
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä