Banh mi -patongit rapealla kalatäytteellä
Banh mi -patongit rapealla kalatäytteellä

Banh mi -patongit rapealla kalatäytteellä

kokonaisaika20 min

Raikkaan mausteinen fuusioannos sisältää vihanneksia, yrttejä sekä rapeita, friteerattuja kalanpaloja. Pähkinäinen Kikkoman seesamikastike antaa leiville herkullisen makuvivahteen.

Ainekset

10 annosta

Banh Mi:

10 
pientä patonkia
800 g
turskaa

Taikina:

100 g
vaaleita seesaminsiemeniä
100 g
tempura-jauhoa
200 ml
vettä
3 l
ruokaöljyä friteeraukseen
2 tl
jauhettua kurkumaa

Salaatti:

300 g
porkkanaa
300 g
kurkkua
100 ml
riisiviinietikkaa
4 tl
hunajaa
4 tl
korianteria
100 g
friseesalaattia

Valmistus

Banh Mi: Leikkaa turskanliha keskikokoisiksi kuutioiksi.

Taikina: Sekoita tempura-jauhot, vesi ja kurkuma tasaiseksi taikinaksi. Pyörittele turskan palat taikinassa ja sen jälkeen seesaminsiemenissä. Friteeraa palat kullanruskeiksi.

Salaatti: Leikkaa porkkanat ja kurkku ohuiksi, tulitikkumaisiksi suikaleiksi (julienne). Silppua korianteri. Sekoita riisiviinietikka ja hunaja ja lisää pilkotut kasvikset. Jätä tekeytymään viideksi minuutiksi. Huuhtele salaatinlehdet.

Tarjoilu:
Halkaise patongit niin, että ne jäävät toisesta reunasta kiinni. Levitä patongille Kikkomanin seesamikastiketta, salaatinlehtiä, valutetut marinoidut kasvikset sekä rapeat turskanpalat.

Resepti-ID: F1010

PDF-resepti

Lataa PDF

Löydä lisää reseptejä

Onko sinulla kysyttävää resepteistä tai tuotteistamme?

Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, niiden saatavuudesta tai Kikkomanista yrityksenä, niin laita viestiä!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* pakollinen

Huomioi tietosuojaseloste. Lisätietoja yrityksestä on julkaisutiedoissamme.