

Banh mi -patongit rapealla kalatäytteellä
Raikkaan mausteinen fuusioannos sisältää vihanneksia, yrttejä sekä rapeita, friteerattuja kalanpaloja. Pähkinäinen Kikkoman seesamikastike antaa leiville herkullisen makuvivahteen.
Ainekset
Banh Mi:
Taikina:
Salaatti:
Valmistus
Banh Mi: Leikkaa turskanliha keskikokoisiksi kuutioiksi.
Taikina: Sekoita tempura-jauhot, vesi ja kurkuma tasaiseksi taikinaksi. Pyörittele turskan palat taikinassa ja sen jälkeen seesaminsiemenissä. Friteeraa palat kullanruskeiksi.
Salaatti: Leikkaa porkkanat ja kurkku ohuiksi, tulitikkumaisiksi suikaleiksi (julienne). Silppua korianteri. Sekoita riisiviinietikka ja hunaja ja lisää pilkotut kasvikset. Jätä tekeytymään viideksi minuutiksi. Huuhtele salaatinlehdet.
Tarjoilu:
Halkaise patongit niin, että ne jäävät toisesta reunasta kiinni. Levitä patongille Kikkomanin seesamikastiketta, salaatinlehtiä, valutetut marinoidut kasvikset sekä rapeat turskanpalat.
Resepti-ID: F1010
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä