

Aasialaiset ankka-quesadillat
Meksiko ja Aasia yhdistyvät tässä herkullisessa fuusioruoassa. Kanan ja juuston sijaan quesadillojen sisältä paljastuu mausteinen täyte, jossa on ankkaa, mangoa ja ananasta. Kikkomanin Teiryaki Glaze -kastike tuo annokseen täyteläistä makeutta.
Valmistus
Täyte: Poista ankan rintafileistä nahka ja jauha liha lihamyllyssä tai yleiskoneella. Pilko salottisipulit ja kuullota öljyssä. Lisää jauhettu ankanliha ja paista 5 minuuttia. Lisää mango, ananas sekä shaoxing-viini ja kiehauta. Lisää sen jälkeen Kikkomanin Teriyaki Glaze -kastike sekä viismauste ja keitä, kunnes kastike sakenee. Lisää silputtu korianteri.
Tarjoilu: Laita tortilla pannulle ja asettele täytettä sen toiselle puoliskolle. Taita tortilla puolikuun muotoiseksi ja paahda se kullanruskeaksi kummaltakin puolelta. Leikkaa tortilla kahtia ja tarjoile.
Resepti-ID: F1011
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä