Aasialaiset ankka-quesadillat
Aasialaiset ankka-quesadillat

Aasialaiset ankka-quesadillat

kokonaisaika25 min

Meksiko ja Aasia yhdistyvät tässä herkullisessa fuusioruoassa. Kanan ja juuston sijaan quesadillojen sisältä paljastuu mausteinen täyte, jossa on ankkaa, mangoa ja ananasta. Kikkomanin Teiryaki Glaze -kastike tuo annokseen täyteläistä makeutta.

Ainekset

10 annosta
700 g
tortilloja

Täyte:

2 kg
ankan rintafileetä
500 g
mangoja kuutioituna
500 g
ananasta kuutioituna
3 tl
viismaustetta
100 ml
shaoxing-viiniä (voi korvata kuivalla sherryllä)
400 g
salottisipulia
4 rkl
tuoretta korianteria silputtuna
100 ml
ruokaöljyä

Valmistus

Täyte: Poista ankan rintafileistä nahka ja jauha liha lihamyllyssä tai yleiskoneella. Pilko salottisipulit ja kuullota öljyssä. Lisää jauhettu ankanliha ja paista 5 minuuttia. Lisää mango, ananas sekä shaoxing-viini ja kiehauta. Lisää sen jälkeen Kikkomanin Teriyaki Glaze -kastike sekä viismauste ja keitä, kunnes kastike sakenee. Lisää silputtu korianteri.

Tarjoilu: Laita tortilla pannulle ja asettele täytettä sen toiselle puoliskolle. Taita tortilla puolikuun muotoiseksi ja paahda se kullanruskeaksi kummaltakin puolelta. Leikkaa tortilla kahtia ja tarjoile.

Resepti-ID: F1011

PDF-resepti

Lataa PDF

Löydä lisää reseptejä

Onko sinulla kysyttävää resepteistä tai tuotteistamme?

Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, niiden saatavuudesta tai Kikkomanista yrityksenä, niin laita viestiä!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* pakollinen

Huomioi tietosuojaseloste. Lisätietoja yrityksestä on julkaisutiedoissamme.