

Vesimeloni-ceviche kvinoan kera
Vegaanisissa ruokalajeissa ainesten marinointi on avainasemassa. Cevicheä varten vesimeloni paahdetaan ensin uunissa ja marinoidaan sitten Kikkomanin soijakastikkeessa, mikä antaa vesimelonille merellistä makua.
Ainekset
Ceviche:
Lisäksi:
- 150 g kvinoa
- 80 g vesimeloni
- 180 g lisukkeet
Valmistus
Vaihe 1
Sivele öljyä vesimelonisiivujen kummallekin puolelle ja asettele ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 180-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
Vaihe 2
Sekoita marinadia varten Kikkomanin soijakastike, 10 ml omenasiiderietikkaa, misotahna, seesamiöljy, nori-merilevä ja pippuri. Marinoi vesimelonia marinadissa jääkaapissa 10–12 tuntia.
Vaihe 3
Keitä kvinoaa pakkauksen ohjeen mukaan n. 25 minuuttia ja lisää chilihiutaleet. Sekoita joukkoon 15 ml omenasiiderietikkaa.
Vaihe 4
Ota vesimelonin siivut pois marinadista ja valuta.
Vaihe 5
Sekoita kurkku ja jäljelle jäänyt etikka. Sekoita punakaali ja vegaaninen majoneesi.
Vaihe 6
Sekoita raastettu porkkana ja mustat seesaminsiemenet.
Vaihe 7
Asettele kulhoon kvinoa, marinoitu vesimeloni, kimchi, kurkkusalaatti, kaali ja porkkana.
Vaihe 8
Koristele korianterilla ja tarjoile limettilohkon kera.
Vinkki:
Voit korvata vesimelonin tomaatilla. Kiinteälihaiset tomaatit toimivat parhaiten.
Voit halutessasi käyttää Kikkomanin vähäsuolaista soijakastiketta tavallisen sijaan.
Resepti-ID: F1086
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä