Vesimeloni-ceviche kvinoan kera
Vesimeloni-ceviche kvinoan kera

Vesimeloni-ceviche kvinoan kera

kokonaisaika 1 t 20 min
40 min esivalmistelut
40 min valmistus
11 t odotusaika

Vegaanisissa ruokalajeissa ainesten marinointi on avainasemassa. Cevicheä varten vesimeloni paahdetaan ensin uunissa ja marinoidaan sitten Kikkomanin soijakastikkeessa, mikä antaa vesimelonille merellistä makua.

Ainekset

10 annosta

Ceviche:

3 kg
vesimelonia kuorittuna ja siivutettuna (1 cm paksuja siivuja)
30 ml
rypsiöljyä
10 ml
omenasiiderietikkaa
10 ml
misotahnaa
10 ml
seesamiöljyä
15 g
nori-merileväarkkeja murennettuna
2 g
jauhettua pippuria (maun mukaan)

Lisäksi:

1,3 kg
valkoista kvinoaa
 ½ g
chilihiutaleita
30 ml
omenasiiderietikkaa
500 g
tuoretta kurkkua ohuina suikaleina
500 g
punakaalia hienoksi leikattuna
100 g
vegaanista majoneesia
500 g
porkkanoita karkeana raasteena
30 g
mustia seesaminsiemeniä
500 g
kimchiä
40 g
tuoretta korianteria
180 g
limettiä lohkoina
Allergeenit:
1. Gluteenia sisältävät viljat 5. Maapähkinät ja maapähkinätuotteet 6. Soijapavut ja soijapaputuotteet 11. Seesaminsiemenet ja seesaminsiementuotteet
Kokonaispaino per annos:
410 g
Paino per ainesosa:
  • 150 g kvinoa
  • 80 g vesimeloni
  • 180 g lisukkeet

Valmistus

Vaihe 1

Sivele öljyä vesimelonisiivujen kummallekin puolelle ja asettele ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 180-asteisessa uunissa 20 minuuttia.

Vaihe 2

Sekoita marinadia varten Kikkomanin soijakastike, 10 ml omenasiiderietikkaa, misotahna, seesamiöljy, nori-merilevä ja pippuri. Marinoi vesimelonia marinadissa jääkaapissa 10–12 tuntia.

Vaihe 3

Keitä kvinoaa pakkauksen ohjeen mukaan n. 25 minuuttia ja lisää chilihiutaleet. Sekoita joukkoon 15 ml omenasiiderietikkaa.

Vaihe 4

Ota vesimelonin siivut pois marinadista ja valuta.

Vaihe 5

Sekoita kurkku ja jäljelle jäänyt etikka. Sekoita punakaali ja vegaaninen majoneesi.

Vaihe 6

Sekoita raastettu porkkana ja mustat seesaminsiemenet.

Vaihe 7

Asettele kulhoon kvinoa, marinoitu vesimeloni, kimchi, kurkkusalaatti, kaali ja porkkana.

Vaihe 8

Koristele korianterilla ja tarjoile limettilohkon kera.

Vinkki:

Voit korvata vesimelonin tomaatilla. Kiinteälihaiset tomaatit toimivat parhaiten.

Voit halutessasi käyttää Kikkomanin vähäsuolaista soijakastiketta tavallisen sijaan.

Resepti-ID: F1086

PDF-resepti

Lataa PDF

Löydä lisää reseptejä

Onko sinulla kysyttävää resepteistä tai tuotteistamme?

Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, niiden saatavuudesta tai Kikkomanista yrityksenä, niin laita viestiä!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* pakollinen

Huomioi tietosuojaseloste. Lisätietoja yrityksestä on julkaisutiedoissamme.