Vegaaninen kurpitsapasta
Vegaaninen kurpitsapasta

Vegaaninen kurpitsapasta

kokonaisaika30 min
7 minesivalmistelut
23 minvalmistus

Klassinen mac 'n' cheese valmistetaan tällä kertaa ilman juustoa. Sen korvaavat kurpitsa, cashewpähkinät sekä ravintohiivahiutaleet, ja umamista potkua antaa Kikkomanin soijakastike. Vegaanista ja maukasta!

Ainekset

10 annosta

Kastike:

100 ml
auringonkukkaöljyä
150 g
sipulia silputtuna
25 g
valkosipulia siivuina
1 ½ kg
hokkaidokurpitsaa kuutioina (n. 2 x 2 cm)
350 g
cashewpähkinöitä
900 ml
kookosmaitoa
60 g
ravintohiivahiutaleita
25 g
savupaprikajauhetta

Pasta:

800 g
sarvimakaronia

Tarjoiluun:

50 g
ruohosipulia hienoksi silputtuna
Allergeenit:
gluteeni, soijapavut, pähkinät
Kokonaispaino per annos:
430 g
Paino per ainesosa:

Pasta n. 150 g, Kastike n. 280 g, Koristelu n. 0,5 g

Valmistus

Vaihe 1

Kuumenna öljy pannussa. Kuullota sipulia n. 2 minuuttia. Lisää valkosipuli ja paista n. 1 minuutti. Lisää kuutioitu kurpitsa, cashewpähkinät, kookosmaito, hiivahiutaleet, Kikkomanin soijakastike ja paprikajauhe. Peitä kannella ja keitä keskilämmöllä n. 15 minuuttia, kunnes kurpitsa on kypsää. Soseuta ainakin 4 minuuttia, kunnes kastike on silkkisen sileää.

Vaihe 2

Keitä pastaa n. 5 minuuttia ja lisää se kuumaan kastikkeeseen.

Vaihe 3

Annostele pasta lautasille ja ripottele ruohosipulisilppua päälle.

Vinkki:

Soseuta kastike high-speed-tehosekoittimella, jotta siitä tulee sileää. Vielä sileämpää kastiketta saat siivilöimällä sen.

Resepti-ID: F1002

PDF-resepti

Lataa PDF

Löydä lisää reseptejä

Onko sinulla kysyttävää resepteistä tai tuotteistamme?

Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, niiden saatavuudesta tai Kikkomanista yrityksenä, niin laita viestiä!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* pakollinen

Huomioi tietosuojaseloste. Lisätietoja yrityksestä on julkaisutiedoissamme.