

Vegaaninen kurpitsapasta
Klassinen mac 'n' cheese valmistetaan tällä kertaa ilman juustoa. Sen korvaavat kurpitsa, cashewpähkinät sekä ravintohiivahiutaleet, ja umamista potkua antaa Kikkomanin soijakastike. Vegaanista ja maukasta!
Ainekset
Kastike:
Pasta:
Tarjoiluun:
Pasta n. 150 g, Kastike n. 280 g, Koristelu n. 0,5 g
Valmistus
Vaihe 1
Kuumenna öljy pannussa. Kuullota sipulia n. 2 minuuttia. Lisää valkosipuli ja paista n. 1 minuutti. Lisää kuutioitu kurpitsa, cashewpähkinät, kookosmaito, hiivahiutaleet, Kikkomanin soijakastike ja paprikajauhe. Peitä kannella ja keitä keskilämmöllä n. 15 minuuttia, kunnes kurpitsa on kypsää. Soseuta ainakin 4 minuuttia, kunnes kastike on silkkisen sileää.
Vaihe 2
Keitä pastaa n. 5 minuuttia ja lisää se kuumaan kastikkeeseen.
Vaihe 3
Annostele pasta lautasille ja ripottele ruohosipulisilppua päälle.
Vinkki:
Soseuta kastike high-speed-tehosekoittimella, jotta siitä tulee sileää. Vielä sileämpää kastiketta saat siivilöimällä sen.
Resepti-ID: F1002
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä