

Turskaa puttanesca-kastikkeessa
Italialainen klassikkopasta inspiroi tätä turska-annosta, joka tarjoillaan kuskusin kera. Salainen ainesosa on Kikkomanin ponzu-sitrussoijakastike, joka tuo kastikkeeseen raikkautta ja kirpeyttä.
Ainekset
Kastike:
Kuskus:
Kala:
Kalafilee, n. 160 g, Kastike, n. 100 g, Kuskus, n. 110 g
Valmistus
Vaihe 1
Kuullota sipuli ja valkosipuli oliiviöljyssä. Lisää kaprikset, anjovisfileet, oliivit, paseerattu tomaatti, Kikkoman ponzu-sitrussoijakastike ja fariinisokeri. Keitä kastiketta kokoon keskilämmöllä n. 10 minuuttia.
Vaihe 2
Kiehauta kasvisliemi, kaada se kuskusin päälle ja anna tekeytyä 10 minuuttia.
Vaihe 3
Lisää kurkku, Kikkoman ponzu-sitrussoijakastike ja oliiviöljy kuskusiin.
Vaihe 4
Leikkaa turska 160 g:n paloiksi. Jauhota ne ja paista kuumalla pannulla kasviöljyssä kullanruskeiksi.
Vaihe 5
Annostele kuskus lautasille, lusikoi kastike sen viereen ja asettele kala päällimmäiseksi. Koristele persiljalla ja tarjoile.
Vinkki:
Kalan jauhottaminen kevyesti estää sitä tarttumasta pannuun kiinni.
Resepti-ID: F1031
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä