

Teriyaki-punajuuripasta ja vuohenjuustoa
Nyt on pastassa väriä! Makean mehevä punajuuri ja täyteläinen Kikkomanin teriyakiwokkikastike muodostavat vaikuttavan makuparin, jolle vuohenjuusto antaa täydellisen loppusilauksen.
Ainekset
Pasta:
Päälliset:
Pasta n. 300 g
Teriyaki-punajuuret n. 70 g
Päälliset n. 40 g
Valmistus
Vaihe 1
Leikkaa punajuuret suupaloiksi, paista öljytilkassa ja lisää Kikkoman wokkikastike – teriyaki. Pidä lämpimänä tarjoiluun asti.
Vaihe 2
Paista salottisipulia öljyssä ja lisää punajuurimehu. Kiehauta, sekoita voi sekaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Keitä spagetti al denteksi pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää se punajuurimehun joukkoon. Jatka keittämistä vielä 1–2 minuuttia, kunnes mehu hiukan sakenee. Lisää lehtimangoldi ja sekoita. Lehtimangoldin tulee jäädä hiukan napakaksi.
Vaihe 3
Kieritä spagetti spiraaleiksi ja annostele lautasille. Asettele teriyaki-punajuuret pastan ympärille ja ripottele pilkotut saksanpähkinät sekä murustettu vuohenmaitotuorejuusto päälle.
Vinkki:
Ota hiukan pastan keitinvettä talteen, jos kastiketta pitää ohentaa.
Resepti-ID: F1071
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä