

Teriyaki-nuudeliwokki
Runsaasti kasviksia sisältävä nuudeliwokki saa autenttisen makunsa Kikkomanin teriyaki-wokkikastikkeesta.
Ainekset
Wokki:
Tarjoiluun:
Nuudelit ja kasvikset n. 450 g, Koristelu n. 17,5g
Valmistus
Vaihe 1
Keitä parsakaalia suolatussa vedessä 2–3 minuuttia. Kasta pikaisesti kylmään veteen.
Vaihe 2
Keitä nuudeleita 2 minuuttia ja huuhtele pikaisesti.
Vaihe 3
Kuumenna öljy wokkipannulla, paistinpannulla tai kippipannulla keskilämmöllä (kippipannu n. 140 °C). Lisää valkosipuli, porkkanat sekä sipulit ja kuullota 2 minuuttia samalla sekoittaen, kunnes sipuli alkaa ruskistua.
Vaihe 4
Lisää parsakaali, paprika sekä minimaissit ja jatka paistamista 3 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä mutta yhä napakoita.
Vaihe 5
Lisää nuudelit sekä Kikkomanin teriyaki-wokkikastike ja sekoita keskilämmöllä ainekset hyvin yhteen (n. 3 minuuttia).
Vaihe 6
Koristele annokset kevätsipulilla, korianterilla, chilillä, tilkalla Kikkomanin teriyaki-wokkikastiketta sekä sitruunan lohkoilla (2 per annos).
Vinkki:
Jos kaipaat tulisempaa wokkia, lisää hiukan srirachaa. Voit tarjota annoksen myös kalan tai lihan kanssa.
Resepti-ID: F1061
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä