

Teriyaki-naudanlihawokki
Teriyaki-wokki on kestosuosikki, joka toimii aina. Autenttista japanilaista makua wokkiin tuovat siitakesienet sekä Kikkomanin teriyaki-wokkikastike.
Ainekset
Naudanliha-wokki:
Lisäksi:
Riisi n. 120 g, Liha, sienet ja kastike n. 320 g, Koristelut n. 6 g
Valmistus
Vaihe 1
Leikkaa liha paloiksi (n. 1 x 3 x 1 cm). Laita kulhoon chili, puolet Kikkomanin teriyaki-wokkikastikkeesta sekä lihanpalat ja sekoita hyvin. Jätä odottamaan.
Vaihe 2
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
Vaihe 3
Kuumenna puolet öljystä wokkipannulla tai paistinpannulla kovalla lämmöllä ja ruskista liha erissä.
Vaihe 4
Kuumenna loput öljystä samalla pannulla keskilämmöllä. Lisää sipuli ja sienet ja paista 3–4 minuuttia, kunnes sipuli on läpikuultavaa. Lisää valkosipuli sekä inkivääri ja paista hetki. Lisää lihasuikaleet sekä loput Kikkomanin teriyaki-wokkikastikkeesta ja anna kiehua hiljaa vielä 2–3 minuuttia.
Vaihe 5
Tarjoile wokki riisin kera ja koristele annokset kevätsipulilla ja seesaminsiemenillä.
Vinkki:
Jos valmistat isompia määriä, paista ainekset erikseen (esim. kippipannulla) ja lämmitä ne uudelleen kastikkeen kera kiertoilmauunissa.
Resepti-ID: F1063
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä