

Teriyaki-kanawrapit
Teriyaki ja käsin syötävä wrap ovat vastustamaton yhdistelmä. Tortillawrap kätkee sisäänsä raikkaita kasviksia ja maukasta kanaa, joka on maustettu Kikkomanin teriyaki-wokkikastikkeella.
Liha n. 110 g, Paprika n. 50 g, Porkkana n. 35 g, Salaatti n. 50 g, Tortilla n. 65 g, Kastike n. 5 g
Valmistus
Vaihe 1
Marinoi kanasuikaleita Kikkomanin teriyaki-wokkikastikkeessa n. 10 minuuttia. Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja paista kanasuikaleita joka puolelta n. 3–4 minuuttia.
Vaihe 2
Sivele tortillat 5 ml:lla Kikkomanin teriyaki-wokkikastiketta ja asettele kasvikset, salaatti ja kana niiden päälle.
Vaihe 3
Kääri tortillat tiukaksi kääröksi, leikkaa kukin neljään osaan ja tarjoile seesaminsiemenillä koristeltuna.
Vinkki:
Kaunis nyöri tai pienet vartaat auttavat pitämään wrapit kasassa.
Resepti-ID: F1064
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä