

Teriaykilohi bataatti-kesäkurpitsapedillä
Kikkomanin teriyaki-wokkikastikkeella maustettu lohi muhii uunissa meheväksi bataatti-kesäkurpitsapedillä – vastustamattoman hyvää!
Ainekset
Lohi:
Tarjoiluun:
Lohi n. 145 g, Kasvikset n. 300 g, Koristelu n. 13 g
Valmistus
Vaihe 1
Lämmitä uuni 200 asteeseen (kiertoilma). Sekoita kesäkurpitsat, bataatit, suola, pippuri, rypsiöljy ja balsamietikka. Levitä kasvikset leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista uunissa 20 minuuttia.
Vaihe 2
Sivele lohen pintaan Kikkomanin teriyaki-wokkikastiketta, aseta filee kasvisten päälle ja jatka paistamista vielä 10 minuuttia.
Vaihe 3
Annostele lohi ja kasvikset lautasille, valuta päälle Kikkomanin teriyaki-wokkikastiketta ja limettimehua ja koristele annokset kevätsipulilla ja seesaminsiemenillä.
Vinkki:
Jätä kasvisten väliin hiukan tilaa uunipellillä, niin ne paahtuvat tasaisemmin.
Resepti-ID: F1062
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä