Teriaykilohi bataatti-kesäkurpitsapedillä
Teriaykilohi bataatti-kesäkurpitsapedillä

Teriaykilohi bataatti-kesäkurpitsapedillä

kokonaisaika35 min
5 minesivalmistelut
30 minvalmistus

Kikkomanin teriyaki-wokkikastikkeella maustettu lohi muhii uunissa meheväksi bataatti-kesäkurpitsapedillä – vastustamattoman hyvää!

Ainekset

10 annosta

Lohi:

1 ½ kg
kesäkurpitsaa n. 7 mm siivuina
2 ½ kg
bataattia kuorittuna ja n. 5 mm siivuina
30 g
suolaa
10 g
pippuria
150 g
rypsiöljyä
150 g
balsamietikkaa
1 ½ kg
nahatonta lohifileetä

Tarjoiluun:

30 g
kevätsipulia ohuina siivuina
20 ml
limettimehua
5 g
seesaminsiemeniä, valkoisia ja mustia
Allergeenit:
soijapavut, gluteeni, kala, seesaminsiemenet, sulfiitit
Kokonaispaino per annos:
450 g
Paino per ainesosa:

Lohi n. 145 g, Kasvikset n. 300 g, Koristelu n. 13 g

Valmistus

Vaihe 1

Lämmitä uuni 200 asteeseen (kiertoilma). Sekoita kesäkurpitsat, bataatit, suola, pippuri, rypsiöljy ja balsamietikka. Levitä kasvikset leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista uunissa 20 minuuttia.

Vaihe 2

Sivele lohen pintaan Kikkomanin teriyaki-wokkikastiketta, aseta filee kasvisten päälle ja jatka paistamista vielä 10 minuuttia.

Vaihe 3

Annostele lohi ja kasvikset lautasille, valuta päälle Kikkomanin teriyaki-wokkikastiketta ja limettimehua ja koristele annokset kevätsipulilla ja seesaminsiemenillä.

Vinkki:

Jätä kasvisten väliin hiukan tilaa uunipellillä, niin ne paahtuvat tasaisemmin.

Resepti-ID: F1062

PDF-resepti

Lataa PDF

Löydä lisää reseptejä

Onko sinulla kysyttävää resepteistä tai tuotteistamme?

Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, niiden saatavuudesta tai Kikkomanista yrityksenä, niin laita viestiä!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* pakollinen

Huomioi tietosuojaseloste. Lisätietoja yrityksestä on julkaisutiedoissamme.