

Tarte flambée siitakkeilla ja misokastikkeella
Ranska kohtaa Japanin uniikissa tarte flambéessa. Tavanomaisen kinkku-sipulitäytteen sijaan käytämme siitakesieniä ja misokastiketta, joka maustetaan Kikkomanin vähemmän suolaa sisältävällä soijakastikkeella ja Kikkomanin ponzu-sitrussoijakastikkeella.
Ainekset
Taikina:
Kastike:
Päälliset:
Valmistus
Vaihe 1
Liuota suola kädenlämpöiseen veteen. Lisää oliiviöljy ja jauhot ja sekoita sileäksi taikinaksi. Peitä ja anna tekeytyä 10 minuuttia. Lämmitä sillä aikaa uuni 220-asteiseksi. Muotoile taikinasta 260 g painavia palloja ja kauli ne 2-3 mm paksuisiksi pyöreiksi pohjiksi.
Vaihe 2
Sekoita Kikkomanin vähemmän suolaa sisältävä soijakastike, misotahna ja hunaja. Kääntele sekaan ranskankerma ja tuorejuusto.
Vaihe 3
Levitä 90 g kastiketta kullekin pohjalle. Levitä päälle sipulit ja sienet ja paista uunissa kullanruskeiksi n. 10 minuuttia.
Vaihe 4
Mausta pak choi Kikkomanin ponzu-sitrussoijakastikkeella ja oliiviöljyllä ja levitä valmiin tarten päälle. Tarjoile heti.
Vinkki:
Jos käytät uunin kiertoilmatoimintoa, paistoajaksi riittää n. 6 minuuttia.
Resepti-ID: F1050
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä