

Sobanuudelit ja fenkoliraguu
Punaviinin ja Kikkomanin soijakastikkeen yhdistelmä tuo fenkolin makuun uskomatonta syvyyttä, joka tekee siitä tämän täyteläisen raguun tähtiainesosan.
Ainekset
Nuudelit:
Raguu:
Koristeluun:
- 180 g nuudelit
- 220 g raguu
Valmistus
Vaihe 1
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan (n. 4 minuuttia suolatussa vedessä). Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä. Sekoita joukkoon oliiviöljy, laita takaisin kattilaan ja mausta mustapippurilla.
Vaihe 2
Paahda cashewpähkinät kuivalla pannulla kullanruskeiksi.
Vaihe 3
Kuumenna rypsiöljy ja ruskista salottisipulia 5 minuuttia, kunnes se on kullanruskeaa. Lisää sitten fenkoli sekä chili ja paista keskilämmöllä 5-10 minuuttia, kunnes ne pehmenevät. Lisää tomaattisose, Kikkomanin soijakastike, paahdetut cashewpähkinät, puolitetut kirsikkatomaatit sekä agave-siirappi ja paista n. minuutin verran. Lisää viini, kiehauta ja anna kiehua hiljaa matalalla lämmöllä n. 2 minuuttia. Mausta mustapippurilla ja sekoita.
Vaihe 4
Tarjoile raguu nuudelien kera ja koristele annokset tuoreilla yrteillä.
Vinkki:
Voit korvata Kikkomanin soijakastikkeen Kikkomanin vähäsuolaisella soijakastikkeella tai Kikkomanin ponzu-sitrussoijakastikkeella.
Resepti-ID: F1085
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä