

Sienijambalayaa sahramilla ja lehtikaalilla
Klassinen jambalaya saa uuden twistin sienistä ja lehtikaalista. Kikkomanin chilikastike kimchille ja Kikkomanin soijakastike tuovat ruokaan mausteisuutta ja syvyyttä. Annos koristellaan furikake-mausteseoksella.
Ainekset
Jambalaya:
Furikake:
Jambalaya n. 450 g, Furikake n. 2 g
Valmistus
Vaihe 1
Kuullota sipulia ja valkosipulia oliiviöljyssä 2–3 minuuttia. Lisää riisi ja kuullota vielä 3 minuuttia. Sekoita joukkoon tomaattisose ja sienet ja paista vielä 3 minuuttia.
Vaihe 2
Lisää kasvisliemi, Kikkomanin soijakastike, Kikkomanin chilikastike kimchille ja sahrami. Keitä matalalla lämmöllä n. 20 minuuttia, kunnes riisi on kypsää. Sekoita välillä, jottei riisi tartu pohjaan. Lisää lehtikaali n. 5 minuuttia ennen keittoajan päättymistä.
Vaihe 3
Paahda kurpitsansiemenet ja seesaminsiemenet kuivalla pannulla. Sekoita joukkoon silputtu norilevy.
Vaihe 4
Annostele jambalaya lautasille ja koristele furikake-seoksella.
Vinkki:
Tarvittavan kasvisliemen määrä saattaa hiukan vaihdella.
Norilevy on helpointa silputa kasvismyllyssä.
Resepti-ID: F1051
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä