

Salaattisikuriveneet hapankaalilla ja tofulla
Marinoimalla saat tofuun lisää makua. Kikkomanin soijakastike tuo savutofuun umamisen vivahteen ja antaa hapankaalille täyteläisen maun.
Ainekset
Salaattisikuriveneet:
Koristelu:
- Salaattisikurivene – 60 g
- Hapankaalitäyte – 120 g
Valmistus
Vaihe 1
Marinoi tofukuutiota Kikkomanin vähemmän suolaa sisältävässä soijakastikkeessa 30 minuuttia.
Vaihe 2
Huuhdo hapankaali kylmässä vedessä ja valuta hyvin. Sekoita etikka, vaahterasiirappi, sitruunamehu, pippuri ja kumina kulhossa. Lisää hapankaali, marinoitu tofu ja omena. Sekoita ainekset hyvin yhteen.
Vaihe 3
Kuullota sipulia rypsiöljyssä 15 minuuttia. Lisää sipuli hapankaaliseokseen ja sekoita hyvin.
Vaihe 4
Huuhtele ja kuivaa salaattisikuri. Erottele lehdet.
Vaihe 5
Täytä salaattisikurin lehdet vaiheen 3 täytteellä ja ripottele päälle pähkinät, ruohosipuli ja chili.
Vinkki:
Salaattisikurin sijaan voit käyttää myös romainesalaattia tai paksoita. Fuusiokeittiössä voit korvata endiivit maissitacoilla.
Resepti-ID: F1094
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä












