

Rigatonia ja korealaista BBQ-kanaa
Kanapasta täynnä rohkeita makuja – sen takaavat tulinen gochujan-chilitahna ja Kikkomanin soijakastike! Raikas limettimehu viimeistelee annoksen, joka ei unohdu hetkessä.
Ainekset
Kana:
Kasviskastike:
Pasta:
Tarjoiluun:
Valmistus
Vaihe 1
Keitä rigatonia 12 minuuttia pakkauksen ohjeiden mukaan.
Vaihe 2
Mausta sillä välin kanapalat suolalla ja anna tekeytyä n. 2 minuuttia. Kuumenna paksupohjainen pannu, lisää auringonkukkaöljy ja ruskista kanaa n. 2 minuuttia.
Vaihe 3
Lisää valkosipuli ja paista n. 1 minuutti. Lisää mustapaputahna, Kikkomanin soijakastike, gochujang-tahna sekä savupaprikajauhe ja paista vielä n. 3 minuuttia.
Vaihe 4
Lisää pannulle pak choi ja paprika ja paista n. 2 minuuttia. Sekoita joukkoon keitetty rigatoni ja paista vielä minuutti.
Vaihe 5
Tarjoile pasta syviltä lautasilta limettimehun, silputun kevätsipulin ja Kikkomanin seesamiöljyn kera.
Vinkki:
Voit halutessasi ohentaa kastiketta lisäämällä joukkoon hiukan pastan keitinvettä.
Resepti-ID: F1004
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä