Poke-kulho tempuralohesta ja kuskusista
Poke-kulho tempuralohesta ja kuskusista

Poke-kulho tempuralohesta ja kuskusista

kokonaisaika25 min

"Poke" tarkoittaa havaijiksi "paloiteltu", ja japanin kielen "tempura" viittaa friteerattuihin ruokiin. Tässä kulhoruoassa yhdistyvät molemmat, sillä siinä on rapeaksi friteerattua lohta ja keittobanaania, tuoreita kasviksia sekä kuskusia.

Ainekset

10 annosta

Kala:

100 g
tempurajauhoa
200 ml
vettä
800 g
lohifileetä
3 l
ruokaöljyä friteeraukseen

Salaatti:

500 g
kirsikkatomaatteja
400 g
paprikaa
400 g
kurkkua
600 g
keittobanaania
300 g
mangoa
500 g
kuskusia

Tarjoiluun:

300 g
majoneesia
50 ml
limettimehua
4 rkl
silputtua ruohosipulia
4 tl
silputtua korianteria
4 tl
mustia seesaminsiemeniä

Valmistus

Kala: Kuutioi lohi ja marinoi sitä viisi minuuttia Kikkomanin Poke-kastikkeessa. Sekoita tempurajauho ja vesi. Valuta lohi, kierittele palat tempurataikinassa ja friteeraa ne kullanruskeiksi.

Salaatti: Valmista kuskus pakkauksen ohjeen mukaan. Halkaise kirsikkatomaatit, suikaloi paprika, viipaloi kurkku ja halkaise viipaleet kahtia. Leikkaa mango pieniksi kuutioiksi.
Kuori keittobanaanit, leikkaa kukin neljään osaan ja friteeraa palat. Sekoita majoneesi limettimehun ja korianterin kanssa.

Tarjoilu: Aseta kuskus kulhon pohjalle ja kasvikset, keittobanaani sekä tempuralohi sen päälle. Kaada päälle korianterimajoneesia ja Kikkomanin Poke-kastiketta. Koristele annos seesaminsiemenillä ja ruohosipulilla.
 

Resepti-ID: F1020

PDF-resepti

Lataa PDF

Löydä lisää reseptejä

Onko sinulla kysyttävää resepteistä tai tuotteistamme?

Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, niiden saatavuudesta tai Kikkomanista yrityksenä, niin laita viestiä!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* pakollinen

Huomioi tietosuojaseloste. Lisätietoja yrityksestä on julkaisutiedoissamme.