

Pljeskavica eli Balkanin purilainen
Balkan kohtaa Aasian tässä herkullisessa hampurilaisessa. Pljeskavica-pihvi saa seurakseen paprikasalsaa, johon Kikkomanin chilikastike kimchille antaa tulisen säväyksen.
Ainekset
Pljeskavica-pihvi:
Salsa:
Sämpylät:
Hampurilaissämpylä, n. 85 g (sis. voi), Pihvi, n. 160 g, Salsa, n. 100 g
Valmistus
Vaihe 1
Sekoita sipuli, valkosipuli, jauheliha, paprikajauhe ja leivinjauhe tasaiseksi massaksi ja muotoile siitä 190 grammaa painavia pihvejä. Paista tai grillaa kummaltakin puolelta auringonkukkaöljyssä n. 4 minuuttia.
Vaihe 2
Sekoita paprika, Kikkomanin chilikastike kimchille, sipuli ja korianteri.
Vaihe 3
Halkaise sämpylät ja paista leikkuupintoja voissa 3 minuuttia keskilämmöllä.
Vaihe 4
Levitä salsaa alimmalle sämpylänpuoliskolle, asettele pihvi sen päälle ja laita toinen sämpylänpuolisko päälle.
Vinkki:
Kypsentämättömät pihvit voi hyvin pakastaa, jolloin pihvien väliin kannattaa laittaa voipaperia.
Resepti-ID: F1041
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä