

Papu-päärynäsalaatti tofulla
Kikkomanin soijakastike sopii täydellisesti tofun maustamiseen. Valkosipuli ja inkivääri tasapainottavat makua, ja eleganssia annokseen tuovat päärynät ja punaviini. Edamame-pavut ovat pirteän värisiä ja myös hyvä kasvipohjaisen proteiinin lähde.
Ainekset
Salaatti:
Tofu:
Tofu-kastike:
Lisäksi:
- 300 g salaatti
- 70 g tofu
- 70 g päärynä
- 8 g koristeet
Valmistus
Vaihe 1
Ruskista sipulit öljyssä isolla pannulla n. 5 minuuttia kullanruskeiksi. Lisää kasvisliemi, Kikkomanin vähäsuolainen soijakastike sekä pippuri.
Vaihe 2
Lisää perunakuutiot sipulin joukkoon ja keitä 25 minuuttia.
Vaihe 3
Laita tofu ja perunajauhot pussiin ja ravistele, jotta tofu peittyy tasaisesti.
Vaihe 4
Kuumenna öljy pannulla. Lisää tofu ja paista n. 10 minuuttia kummaltakin puolelta, kunnes se ruskistuu hiukan. Laita tofu talouspaperin päälle valumaan.
Vaihe 5
Valmista kastike tofulle: yhdistä Kikkomanin vähäsuolainen soijakastike, agave-siirappi, vesi, raastettu inkivääri sekä murskattu valkosipuli ja sekoita hyvin.
Vaihe 6
Kaada kastike pannulle tofun paistamisen jälkeen ja kiehauta. Lisää tofu ja sekoita, kunnes se on täysin kastikkeen peitossa. Keitä n. 10 minuuttia.
Vaihe 7
Laita päärynät pieneen kattilaan, lisää viini sekä agave-siirappi ja keitä 10 minuuttia keskilämmöllä välillä sekoittaen.
Vaihe 8
Huuhtele ja trimmaa vihreät pavut. Lisää ne pannulle edamame-papujen ja perunoiden kanssa. Kypsennä vielä 5 minuuttia.
Vaihe 9
Annostele ainekset lautasille ja koristele viinisuolaheinän lehdillä.
Vinkki:
Voit korvata perunat bataateilla ja vihreät pavut sokeriherneillä.
Resepti-ID: F1088
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä