

Omusoba-munakas katkaravuilla ja sienillä
Japanissa omusoba-munakasta tarjoillaan usein izakaya-gastropubeissa. Sen täytteenä on paistettuja soba-nuudeleita, katkarapuja ja shimeji-sieniä. Inkivääri, merilevä, majoneesi ja kotitekoinen okonomiyaki-kastike täydentävät makuelämyksen.
Ainekset
Munakas:
Täyte:
Okonomiyaki-kastike:
Tarjoiluun:
Valmistus
Munakkaat: Riko kananmunat kulhoon, lisää sokeri ja dashi-liemijauhe. Sekoita hyvin ja paista munakkaat pannulla öljyssä.
Täyte: Silppua valkosipuli ja viipaloi salottisipuli sekä puhdistetut sienet. Paista pannulla kullanruskeiksi. Lisää katkaravut ja paista minuutin ajan, lisää sitten keitetyt soba-nuudelit ja mausta Kikkomanin soijakastikkeella. Kypsennä vielä minuutin ajan.
Okonomiyaki-kastike: Sekoita kaikki ainekset hyvin yhteen.
Tarjoilu: Laita täyte munakkaiden toiselle puoliskolle ja taita ne kahtia puolikuun muotoon. Koristele majoneesilla, okonomiyaki-kastikkeella, ruohosipulilla, katsuobushilla ja merilevällä. Tarjoile säilötyn inkiväärin kera.
Resepti-ID: F1016
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä