

Mustekala-kyssäkaalisalaatti
Fuusiokeittiötä parhaimmillaan: mustekala kohtaa kyssäkaalin ja happaman omenan! Herkullisessa kastikkeessa on Kikkomanin soijakastiketta ja Kikkomanin ponzu-sitrussoijakastiketta. Raikas salaatti piristää ihanasti hellepäivinä.
Ainekset
Salaatti:
Koristelu:
Valmistus
Vaihe 1
Kiehauta suolattu vesi isossa kattilassa. Lisää mustekala ja keitä 50–60 minuuttia, kunnes se on pehmeää. Valuta ja anna jäähtyä.
Vaihe 2
Vatkaa pienessä kulhossa sekaisin Kikkomanin soijakastike, Kikkomanin ponzu-sitrussoijakastike, riisiviinietikka, Kikkomanin seesamiöljy, hunaja, valkosipuli ja chili.
Vaihe 3
Leikkaa jäähtynyt mustekala suupaloiksi ja laita isoon kulhoon. Lisää omenat, kyssäkaali, korianteri ja kevätsipuli. Kaada kastike päälle ja sekoita hyvin.
Vaihe 4
Annostele salaatti lautasille ja koristele paahdetuilla seesaminsiemenillä ja korianterin lehdillä.
Vinkki:
Voit lisätä mustekalan lautasille annostelun yhteydessä tasaisen annosmäärän varmistamiseksi.
Resepti-ID: F1057
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä