Mustekala-karitsatäytteiset cannellonit
Mustekala-karitsatäytteiset cannellonit

Mustekala-karitsatäytteiset cannellonit

kokonaisaika93 min
23 minesivalmistelut
70 minvalmistus

Surf and turf -cannelloneissa on mustekalasta ja karitsan jauhelihasta tehty täyte, johon Kikkomanin ponzu-sitrussoijakastike ja Kikkomanin soijakastike tuovat täyteläisen maun. Cannellonit muhivat meheviksi paprikakastikkeessa.

Ainekset

10 annosta

Cannelloni:

850 g
karitsan jauhelihaa
550 g
mustekalaa pilkottuna
300 g
kananmunia
20 g
sitruunan kuorta
10 g
rosmariinia silputtuna
5 g
timjamia silputtuna
500 g
cannellonia (50 kpl)

Kastike:

1,2 kg
punaisia paprikoita, siemenet poistettuina ja halkaistuina
300 g
makeita sipuleita kuorittuina ja halkaistuina
15 g
valkosipulinkynsiä
5 g
kuivattua oreganoa
10 g
kuminaa
15 g
savupaprikajauhetta
150 ml
siiderietikkaa

Koristelu:

150 g
manchegojuustoa raastettuna
Allergeenit:
soijapavut, gluteeni, munat, sulfiitit, maito, nilviäiset
Kokonaispaino per annos:
380 g
Paino per ainesosa:

Cannelloni ja kastike n. 365 g, Juusto n. 15 g

Valmistus

Vaihe 1

Yhdistä jauheliha, mustekala, kananmunat, Kikkomanin ponzu-sitrussoijakastike, Kikkomanin soijakastike, sitruunankuori, rosmariini sekä timjami ja sekoita n. 3 minuuttia. Täytä cannellonit n. 40 grammalla seosta.

Vaihe 2

Lämmitä uuni 180 asteeseen (kiertoilma). Paahda punaisia paprikoita, sipulia ja valkosipulinkynsiä leivinpaperilla vuoratussa uunivuoassa n. 35 minuuttia. Kasvisten tulisi olla pehmeitä, muttei liian tummia.

Vaihe 3

Ota kasvikset uunista ja soseuta ne Kikkomanin soijakastikkeen, oreganon, kuminan, paprikajauheen ja siiderietikan kanssa sileäksi seokseksi.

Vaihe 4

Laita täytetyt cannellonit uunivuokaan tai syvään GN-vuokaan (1/1), kaada päälle paprikakastike ja paista peitettynä n. 35 minuuttia.

Vaihe 5

Annostele 5 cannellonia kastikkeineen per lautanen ja ripottele raastettua manchegojuustoa päälle.

Vinkki:

Jos haluat kastikkeesta oikein sileää, kaada se siivilän läpi.
Mitä hienojakoisempaa täyte on, sitä helpompi cannellonit on täyttää – kannattaa käyttää pursotinta.

Resepti-ID: F1000

PDF-resepti

Lataa PDF

Löydä lisää reseptejä

Onko sinulla kysyttävää resepteistä tai tuotteistamme?

Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, niiden saatavuudesta tai Kikkomanista yrityksenä, niin laita viestiä!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* pakollinen

Huomioi tietosuojaseloste. Lisätietoja yrityksestä on julkaisutiedoissamme.