

Mustekala-karitsatäytteiset cannellonit
Surf and turf -cannelloneissa on mustekalasta ja karitsan jauhelihasta tehty täyte, johon Kikkomanin ponzu-sitrussoijakastike ja Kikkomanin soijakastike tuovat täyteläisen maun. Cannellonit muhivat meheviksi paprikakastikkeessa.
Ainekset
Cannelloni:
Kastike:
Koristelu:
Cannelloni ja kastike n. 365 g, Juusto n. 15 g
Valmistus
Vaihe 1
Yhdistä jauheliha, mustekala, kananmunat, Kikkomanin ponzu-sitrussoijakastike, Kikkomanin soijakastike, sitruunankuori, rosmariini sekä timjami ja sekoita n. 3 minuuttia. Täytä cannellonit n. 40 grammalla seosta.
Vaihe 2
Lämmitä uuni 180 asteeseen (kiertoilma). Paahda punaisia paprikoita, sipulia ja valkosipulinkynsiä leivinpaperilla vuoratussa uunivuoassa n. 35 minuuttia. Kasvisten tulisi olla pehmeitä, muttei liian tummia.
Vaihe 3
Ota kasvikset uunista ja soseuta ne Kikkomanin soijakastikkeen, oreganon, kuminan, paprikajauheen ja siiderietikan kanssa sileäksi seokseksi.
Vaihe 4
Laita täytetyt cannellonit uunivuokaan tai syvään GN-vuokaan (1/1), kaada päälle paprikakastike ja paista peitettynä n. 35 minuuttia.
Vaihe 5
Annostele 5 cannellonia kastikkeineen per lautanen ja ripottele raastettua manchegojuustoa päälle.
Vinkki:
Jos haluat kastikkeesta oikein sileää, kaada se siivilän läpi.
Mitä hienojakoisempaa täyte on, sitä helpompi cannellonit on täyttää – kannattaa käyttää pursotinta.
Resepti-ID: F1000
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä