Mehukkaat letut merenelävistä
Mehukkaat letut merenelävistä

Mehukkaat letut merenelävistä

kokonaisaika30 min

Nyt voit päästää luovuutesi valloilleen, sillä näihin lettuihin voit käyttää lähes mitä tahansa mereneläviä! Letut valmistuvat todella nopeasti ja Kikkomanin Chilikastike Kimchille antaa niille mukavasti lisäpotkua.

Ainekset

10 annosta
500 g
raakoja, kuorettomia katkarapuja
500 g
puhdistettua kalmaria
500 g
puhdistettua mustekalaa
3 
nippua kevätsipulia
2 
chilipalkoa silputtuna
500 g
vehnäjauhoja
200 g
porkkanaa
6 
kananmunaa
500 ml
vettä
200 g
perunajauhoja
3 rkl
seesamiöljyä
pippuria maun mukaan
200 ml
öljyä friteeraukseen
(valinnainen, tarjoiluun)

Valmistus

Taikina: Pilko porkkanat ja kevätsipulit ohuiksi renkaiksi, jätä hiukan kevätsipulia koristeluun. Lisää chili kasvisten joukkoon. Kuutioi puhdistetut merenelävät. Sekoita kasvikset, merenelävät, kananmunat, vehnä- ja perunajauhot, seesamiöljy, vesi ja Kikkomanin Chilikastike Kimchille. Mausta pippurilla. Kuumenna öljy pannulla ja friteeraa taikinasta lettuja, kunnes ne ovat kullanruskeita.

Tarjoilu: Ripottele lettujen päälle kevätsipulia ja tarjoile Kikkomanin soijakastikkeen kera.

Resepti-ID: F1019

PDF-resepti

Lataa PDF

Löydä lisää reseptejä

Onko sinulla kysyttävää resepteistä tai tuotteistamme?

Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, niiden saatavuudesta tai Kikkomanista yrityksenä, niin laita viestiä!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* pakollinen

Huomioi tietosuojaseloste. Lisätietoja yrityksestä on julkaisutiedoissamme.