

Mausteinen thai-jauhelihasalaatti
Salaattimaailman uusi stara sisältää herkulliseksi maustettua karitsan jauhelihaa, kasviksia ja jasmiiniriisiä. Kikkomanin soijakastike korostaa makean mausteisen kastikkeen makuja.
Ainekset
Salaatti:
Kastike:
Valmistus
Vaihe 1
Huuhtele riisi ja keitä suolatussa vedessä (2 osaa vettä, 1 osa riisiä) 10–15 minuuttia. Kun riisi on kypsää, huuhtele kylmässä vedessä ja jätä odottamaan.
Vaihe 2
Kuumenna öljy isossa paistinpannussa keskilämmöllä. Lisää silputtu valkosipuli ja inkivääri ja paista n. 2 minuuttia, kunnes ne alkavat tuoksua.
Vaihe 3
Lisää jauheliha pannulle ja ruskista n. 8 minuuttia, kunnes kypsää. Mausta Kikkomanin soijakastikkeella.
Vaihe 4
Sekoita keitetty riisi, jauheliha, punainen paprika, kurkku, porkkana ja thaibasilikan lehdet isossa kulhossa.
Vaihe 5
Sekoita pienessä kulhossa kastiketta varten Kikkomanin soijakastike, kalakastike, riisiviinietikka, hunaja ja sriracha. Kaada kastike riisiseoksen sekaan ja sekoita hyvin. Tarjoile isolta vadilta tai yksittäisinä annoksina.
Vinkki:
Jotta saat tasamääräisiä annoksia, sekoita liha erikseen riisin joukkoon.
Resepti-ID: F1058
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä