

Mausteinen popcorn-kana
Nopeaa, rapeaa ja herkullista: friteerattua kanaa ja thaibasilikaa sekä ihanalta tuoksuvia mausteita! Makuja syventää Kikkomanin Teriyaki-marinadi.
Ainekset
Kana:
Leivite:
Mausteseos:
Valmistus
Kana: Paloittele kanafileet ja laita ne kulhoon. Lisää silputtu valkosipuli, viismauste, Kikkomanin Teriyaki-marinadi, tomaattisose ja riisiviini. Sekoita ainekset hyvin ja jätä marinoitumaan ainakin tunniksi.
Leivitys ja mausteet: Paahda mausteita kuivalla pannulla ja hienonna ne sen jälkeen esimerkiksi morttelissa. Silppua thai-basilika. Valuta kananpalat. Lisää kananpalojen joukkoon munanvalkuaiset sekä perunajauhot ja sekoita hyvin. Pyörittele kananpalat korppujauhoissa ja friteeraa öljyssä kullanruskeiksi. Friteeraa basilikanlehdet rapeiksi.
Tarjoilu: ripottele kananpaloille mausteseosta ja basilikaa.
Resepti-ID: F1008
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä