

Mausteinen juusto-spätzle
Spätzle-juustopasta saa aasialaisen piristysruiskeen sambal oelek -chilitahnasta ja siitakesienistä. Lisämakua tuo Kikkomanin teriyakimarinadi.
Ainekset
Spätzle:
Juustokastike:
Lisäksi:
Spätzle, n. 180 g, Kastike, n. 170 g
Valmistus
Vaihe 1
Keitä spätzle pakkauksen ohjeen mukaan ja pidä lämpimänä.
Vaihe 2
Kuullota sipulia, valkosipulia ja sieniä kirkastetussa voissa. Valuta siivilässä ja ota voi talteen. Palauta voi pannulle ja sekoita jauhot sen joukkoon. Vatkaa joukkoon kylmä maito keskilämmöllä ja kiehauta, varo polttamasta maitoa pohjaan. Sekoita joukkoon Kikkomanin teriyaki-marinadi, juusto sekä sambal oelek ja anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia matalalla lämmöllä.
Vaihe 3
Annostele spätzle syville lautasille, kaada kastike päälle ja koristele annokset paahdetulla sipulilla ja ruohosipulilla.
Vinkki:
Pirskottele vähän öljyä keitetyn spätzlen sekaan, niin se pysyy irtonaisena ja on helpompi säilyttää.
Resepti-ID: F1048
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä