Mausteinen juusto-spätzle
Mausteinen juusto-spätzle

Mausteinen juusto-spätzle

kokonaisaika27 min
10 minesivalmistelut
17 minvalmistus

Spätzle-juustopasta saa aasialaisen piristysruiskeen sambal oelek -chilitahnasta ja siitakesienistä. Lisämakua tuo Kikkomanin teriyakimarinadi.

Ainekset

10 annosta

Spätzle:

1,6 kg
valmista spätzleä (paino keitettynä: 1,8 kg)

Juustokastike:

160 g
sipulia suikaloituna
20 g
silputtua valkosipulia
240 g
siitakesieniä suikaloituna
160 g
kirkastettua voita
80 g
puolikarkeita vehnäjauhoja
1,2 l
täysmaitoa
240 g
raastettua cheddarjuustoa
40 g
sambal oelek -chilitahnaa

Lisäksi:

10 g
paahdettua sipulia
5 g
silputtua ruohosipulia
Allergeenit:
munat, gluteeni, soijapavut, maito, sulfiitit
Kokonaispaino per annos:
350 g
Paino per ainesosa:

Spätzle, n. 180 g, Kastike, n. 170 g

Valmistus

Vaihe 1

Keitä spätzle pakkauksen ohjeen mukaan ja pidä lämpimänä.

Vaihe 2

Kuullota sipulia, valkosipulia ja sieniä kirkastetussa voissa. Valuta siivilässä ja ota voi talteen. Palauta voi pannulle ja sekoita jauhot sen joukkoon. Vatkaa joukkoon kylmä maito keskilämmöllä ja kiehauta, varo polttamasta maitoa pohjaan. Sekoita joukkoon Kikkomanin teriyaki-marinadi, juusto sekä sambal oelek ja anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia matalalla lämmöllä.

Vaihe 3

Annostele spätzle syville lautasille, kaada kastike päälle ja koristele annokset paahdetulla sipulilla ja ruohosipulilla.

Vinkki:

Pirskottele vähän öljyä keitetyn spätzlen sekaan, niin se pysyy irtonaisena ja on helpompi säilyttää.

Resepti-ID: F1048

PDF-resepti

Lataa PDF

Löydä lisää reseptejä

Onko sinulla kysyttävää resepteistä tai tuotteistamme?

Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, niiden saatavuudesta tai Kikkomanista yrityksenä, niin laita viestiä!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* pakollinen

Huomioi tietosuojaseloste. Lisätietoja yrityksestä on julkaisutiedoissamme.