

Lihapullat mangosalsalla
Naudan- ja karitsanjauhelihasta tehdyissä mehevissä lihapullissa on tuulahdus Kreikkaa. Kikkomanin teriyaki-marinadi antaa mangosalsalle makeansuolaisen thaimaalaisen makuvivahteen.
Ainekset
Lihapullat:
Mangosalsa:
200 g lihapullat (5 kpl n. 40 g kukin), 100 g salsa
Valmistus
Vaihe 1
Sekoita sipuli, valkosipuli, paprikajauhe, kumina, oregano ja Kikkomanin teriyaki-marinadi jauhelihan kanssa. Muotoile golfpallon kokoisia (n. 45 g) pyöryköitä ja litistä niitä hiukan. Ruskista n. 2 minuuttia kummaltakin puolelta.
Vaihe 2
Laita kulhoon mango, sipuli, korianteri sekä chili ja sekoita joukkoon Kikkomanin teriyaki-marinadi sekä limettimehu.
Vaihe 3
Annostele salsa lautasille ja asettele lihapullat sen päälle.
Vinkki:
Jäätelökauhalla saat tasakokoisia pyöryköitä.
Resepti-ID: F1028
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä