Lihapullat mangosalsalla
Lihapullat mangosalsalla

Lihapullat mangosalsalla

kokonaisaika55 min
35 minesivalmistelut
20 minvalmistus

Naudan- ja karitsanjauhelihasta tehdyissä mehevissä lihapullissa on tuulahdus Kreikkaa. Kikkomanin teriyaki-marinadi antaa mangosalsalle makeansuolaisen thaimaalaisen makuvivahteen.

Ainekset

10 annosta

Lihapullat:

250 g
hienoksi silputtua hopeasipulia
30 g
hienoksi silputtua valkosipulia
3 g
paprikajauhetta
3 g
jauhettua kuminaa
1 g
kuivattua oreganoa
1 kg
karitsan jauhelihaa
1 kg
naudan jauhelihaa

Mangosalsa:

600 g
mangoa kuorittuna ja kuutioituna
150 g
hienoksi silputtua punasipulia
30 g
silputtua tuoretta korianteria
7 g
hienoksi silputtua chiliä
50 ml
limettimehua
Allergeenit:
gluteeni, soijapavut, sulfiitit
Kokonaispaino per annos:
300 g
Paino per ainesosa:

200 g lihapullat (5 kpl n. 40 g kukin), 100 g salsa

Valmistus

Vaihe 1

Sekoita sipuli, valkosipuli, paprikajauhe, kumina, oregano ja Kikkomanin teriyaki-marinadi jauhelihan kanssa. Muotoile golfpallon kokoisia (n. 45 g) pyöryköitä ja litistä niitä hiukan. Ruskista n. 2 minuuttia kummaltakin puolelta.

Vaihe 2

Laita kulhoon mango, sipuli, korianteri sekä chili ja sekoita joukkoon Kikkomanin teriyaki-marinadi sekä limettimehu.

Vaihe 3

Annostele salsa lautasille ja asettele lihapullat sen päälle.

Vinkki:

Jäätelökauhalla saat tasakokoisia pyöryköitä.

Resepti-ID: F1028

PDF-resepti

Lataa PDF

Löydä lisää reseptejä

Onko sinulla kysyttävää resepteistä tai tuotteistamme?

Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, niiden saatavuudesta tai Kikkomanista yrityksenä, niin laita viestiä!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* pakollinen

Huomioi tietosuojaseloste. Lisätietoja yrityksestä on julkaisutiedoissamme.