

Korealaiset corn dogit sitruunamajoneesilla
Tällä kertaa corn dogien sisältä löytyykin turskaa eikä nakkeja. Kikkoman poke-kastike antaa upean maun sekä kalalle että dippikastikkeelle.
Ainekset
Kala:
Kastike:
Taikina:
Koristeluun:
2 corn dogia n. 115 g/kpl (yhteensä 230 g ilman vartaita), Kastike, n. 60 g, Koristeet, n. 2 g
Valmistus
Vaihe 1
Kuutioi kala (n. 4x4 cm). Marinoi sitä Kikkomanin poke-kastikkeessa 15 minuuttia. Pujottele n. 85 g kalaa (3–4 palaa) kuhunkin varrastikkuun ja säilytä kylmässä kypsennykseen asti.
Vaihe 2
Sekoita dippikastiketta varten Kikkomanin poke-kastike, majoneesi, sitruunankuori, sipuli, ruohosipuli ja chilijauhe ja laita kylmään.
Vaihe 3
Sekoita kuorrutustaikinaa varten jauhot, polenta, sokeri, leivinjauhe ja suola. Lisää sitten maito sekoittaen, kunnes taikina on sileää.
Vaihe 4
Laita maissihiutaleet ja riisihiutaleet muovipussiin ja murskaa ne rouheasti kaulimella. Laita muruset laakeaan kulhoon.
Vaihe 5
Lämmitä öljy 175-asteiseksi. Taputtele kalavartaat kuiviksi, kasta ne kuorrutustaikinaan ja sitten maissihiutaleseokseen. Paista kuumassa öljyssä n. 3 minuuttia, kunnes vartaat ovat kullanruskeita.
Vaihe 6
Asettele 2 corn dogia kullekin lautaselle, valuta päälle hiukan kastiketta ja koristele ruohosipulilla, seesaminsiemenillä ja sitruunalohkolla.
Vinkki:
Voit lisätä taikinaan haluamiasi mausteita kuten paprikajauhetta, cayennepippuria tai yuzua.
Resepti-ID: F1036
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä