Korealaiset corn dogit sitruunamajoneesilla
Korealaiset corn dogit sitruunamajoneesilla

Korealaiset corn dogit sitruunamajoneesilla

kokonaisaika78 min
75 minesivalmistelut
3 minvalmistus

Tällä kertaa corn dogien sisältä löytyykin turskaa eikä nakkeja. Kikkoman poke-kastike antaa upean maun sekä kalalle että dippikastikkeelle.

Ainekset

10 annosta

Kala:

1,7 kg
nahatonta turskafileetä
20 
varrastikkua

Kastike:

500 g
majoneesia
1 ½ g
raastettua sitruunan kuorta
100 g
hienoksi silputtua punasipulia
2 g
silputtua ruohosipulia
1 ½ g
chilijauhetta

Taikina:

200 g
puolikarkeita vehnäjauhoja
100 g
polentaa
12 ½ g
sokeria
3 ¾ g
leivinjauhetta
25 g
suolaa
375 ml
täysmaitoa
250 g
maissihiutaleita
200 g
riisihiutaleita
2 l
öljyä paistamiseen

Koristeluun:

1 g
silputtua ruohosipulia
10 g
mustia seesaminsiemeniä
10 
sitruunalohkoja
Allergeenit:
gluteeni, soijapavut, maito, kala, munat, seesaminsiemenet, sinappi
Kokonaispaino per annos:
290 g
Paino per ainesosa:

2 corn dogia n. 115 g/kpl (yhteensä 230 g ilman vartaita), Kastike, n. 60 g, Koristeet, n. 2 g

Valmistus

Vaihe 1

Kuutioi kala (n. 4x4 cm). Marinoi sitä Kikkomanin poke-kastikkeessa 15 minuuttia. Pujottele n. 85 g kalaa (3–4 palaa) kuhunkin varrastikkuun ja säilytä kylmässä kypsennykseen asti.

Vaihe 2

Sekoita dippikastiketta varten Kikkomanin poke-kastike, majoneesi, sitruunankuori, sipuli, ruohosipuli ja chilijauhe ja laita kylmään.

Vaihe 3

Sekoita kuorrutustaikinaa varten jauhot, polenta, sokeri, leivinjauhe ja suola. Lisää sitten maito sekoittaen, kunnes taikina on sileää.

Vaihe 4

Laita maissihiutaleet ja riisihiutaleet muovipussiin ja murskaa ne rouheasti kaulimella. Laita muruset laakeaan kulhoon.

Vaihe 5

Lämmitä öljy 175-asteiseksi. Taputtele kalavartaat kuiviksi, kasta ne kuorrutustaikinaan ja sitten maissihiutaleseokseen. Paista kuumassa öljyssä n. 3 minuuttia, kunnes vartaat ovat kullanruskeita.

Vaihe 6

Asettele 2 corn dogia kullekin lautaselle, valuta päälle hiukan kastiketta ja koristele ruohosipulilla, seesaminsiemenillä ja sitruunalohkolla.

Vinkki:

Voit lisätä taikinaan haluamiasi mausteita kuten paprikajauhetta, cayennepippuria tai yuzua.

Resepti-ID: F1036

PDF-resepti

Lataa PDF

Löydä lisää reseptejä

Onko sinulla kysyttävää resepteistä tai tuotteistamme?

Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, niiden saatavuudesta tai Kikkomanista yrityksenä, niin laita viestiä!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* pakollinen

Huomioi tietosuojaseloste. Lisätietoja yrityksestä on julkaisutiedoissamme.