

Kookoscurry kukkakaaliriisillä
Vähän hiilareita, paljon makua! Kermainen kookoscurry ja kukkakaaliriisi maistuvat parhailta kylminä tarjoiltuna. Kikkomanin soijakastike ja poke-kastike yhdistettynä curryyn ja kurkumaan antavat annokselle aivan erityisen makuvivahteen.
Ainekset
Kukkakaaliriisi:
Koristelu:
Kukkakaaliriisi kastikkeineen n. 220 g, Koristelu n. 3,5 g
Valmistus
Vaihe 1
Silppua kukkakaalin nuput yleiskoneessa, kunnes ne muistuttavat riisinjyviä.
Vaihe 2
Kuumenna oliiviöljy isossa kattilassa tai wokkipannulla keskilämmöllä. Lisää valkosipuli ja inkivääri ja paista 1–2 minuuttia, kunnes ne alkavat tuoksua.
Vaihe 3
Lisää kukkakaaliriisi ja sekoita hyvin. Kaada sekaan kookosmaito, Kikkomanin soijakastike ja Kikkomanin poke-kastike. Mausta currylla ja kurkumalla.
Vaihe 4
Keitä n. 5 minuuttia välillä sekoittaen, kunnes kukkakaali on pehmeää. Ota kattila sitten pois liedeltä ja anna jäähtyä. Annostele syville lautasille ja koristele revityillä yrttien lehdillä ja rapeilla valkosipulin siivuilla.
Vinkki:
Saat kukkakaalista tasaisempaa silppua, kun silppuat sen pienemmissä erissä.
Resepti-ID: F1060
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä