

Katsukana-wrap hapanimeläkastikkeella
Japanilainen ponzu-maustekastike valmistetaan soijakastikkeesta, sitruunasta ja etikasta. Se antaa happaman aromaattisen makuvivahteen tatakiin, sashimiin ja katsuun. Maustekastikkeen ansiosta nämä rapeat wrapit valmistuvat hetkessä.
Ainekset
Kana:
Leivittämiseen:
Salaatti:
Kastike:
Valmistus
Kana: Leikkaa rintafileet kahden sormen levyisiksi suikaleiksi ja marinoi niitä 10 minuuttia Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastikkeessa.
Leivitys: Sekoita tempura-jauhot veteen hyvin ja laita korppujauhot toiseen astiaan. Kasta kananpalat ensin taikinaan, kierittele sitten korppujauhoissa ja friteeraa, kunnes kana ruskistuu.
Salaatti: Leikkaa porkkana, kurkku ja paprika ohuiksi tulitikkumaisiksi suikaleiksi (julienne). Huuhtele salaatti ja revi se paloiksi.
Kastike: Leikkaa ananas pieniksi kuutioiksi ja pilko valkosipuli, inkivääri ja chili. Yhdistä ainekset ketsupin, worcesterkastikkeen ja mirin-maustekastikkeen kanssa ja sekoita hyvin.
Tarjoilu: Lämmitä tortillat grillissä tai pannulla, kunnes ne pehmenevät. Asettele tortillan päälle salaattia, kastiketta ja rapeaa kanaa, rullaa se wrapiksi ja lämmitä nopeasti.
Resepti-ID: F1007
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä