

Jalapeno-tofua ja okra-maapähkinäkastiketta
Jalapeno, kookos, maapähkinä ja bataatti tuovat tähän vegaanisen annokseen tuulahduksen Karibialta. Kikkomanin teriyaki-wokkikastike ja Kikkomanin soijakastike taasen antavat tofuherkulle makean mausteisen japanilaisen vivahteen.
Ainekset
Bataatit:
Kastike:
Tofu:
Koristelu:
Bataatit n. 150 g, Kastike n. 50 g, Friteerattu tofu n. 165 g, Koristelut n. 3 g
Valmistus
Vaihe 1
Sekoita Kikkomanin teriyaki-wokkikastike, viismauste, suola ja öljy ja marinoi bataatin lohkoja seoksessa. Asettele lohkot leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paahda 180-asteisessa uunissa (kiertoilma) 30 minuuttia.
Vaihe 2
Laita kattilaan maapähkinävoi, tom kha -tahna, riisiviinietikka ja kookosmaito. Kiehauta samalla sekoittaen. Lisää okra ja keitä hiljaa 3 minuuttia. Mausta Kikkomanin soijakastikkeella.
Vaihe 3
Sekoita kikhernejauhot, vesi, Kikkomanin soijakastike ja jalapenot taikinaksi. Pyörittele tofupalat taikinassa ja friteeraa 2–3 minuuttia 175-asteisessa öljyssä, kunnes tofu on kullanruskeaa.
Vaihe 4
Asettele bataatit ja tofu lautasille. Kaada kastiketta päälle ja koristele kevätsipulilla ja seesaminsiemenillä.
Vinkki:
Voit friteerata tofun nopeasti uudelleen juuri ennen tarjoilua, jotta se on rapeaa.
Resepti-ID: F1052
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä