Gudeg jogja indonesialainen jakkihedelmämuhennos
Gudeg jogja indonesialainen jakkihedelmämuhennos

Gudeg jogja indonesialainen jakkihedelmämuhennos

kokonaisaika20 min

Monikäyttöinen jakkihedelmä on trendikäs ainesosa kasvisruoissa. Tässä eksoottisessa kasvismuhennoksessa se saa seurakseen sitruunaruohoa ja teetä. Hieman hapan Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike pyöristää jakkihedelmän tunnusomaista makua.

Ainekset

10 annosta

Muhennos:

1 ½ kg
jakkihedelmää suolavedessä
50 g
galangal-juurta
150 g
sitruunaruohoa
50 g
palmusokeria
1 kourallinen
kaffirlimetin lehtiä
1 rkl
korianterin siemeniä
2 l
kookosmaitoa
300 g
salottisipulia
10 
Earl Grey -teepussia
100 ml
rypsiöljyä

Tarjoiluun:

10 
kovaksikeitettyä, halkaistua kananmunaa
4 tl
silputtua korianteria
Valinnainen: keitettyä riisiä

Valmistus

Muhennos: Soseuta galangal, sitruunaruoho, palmusokeri, korianterin siemenet, salottisipulit ja öljy tahnaksi. Paista tahnaa pannulla 3 minuuttia. Kaada sekaan kookosmaito ja kiehauta. Lisää teepussit. Minuutin kuluttua poista teepussit ja lisää valutetut jakkihedelmän palat sekä limetin lehdet. Keitä kastiketta kokoon 10 minuuttia. Mausta lopuksi Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastikkeella.

Tarjoilu: Koristele muhennos kananmunan puoliskoilla ja korianterilla. Tarjoile riisin kera (valinnainen).

Resepti-ID: F1013

PDF-resepti

Lataa PDF

Löydä lisää reseptejä

Onko sinulla kysyttävää resepteistä tai tuotteistamme?

Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, niiden saatavuudesta tai Kikkomanista yrityksenä, niin laita viestiä!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* pakollinen

Huomioi tietosuojaseloste. Lisätietoja yrityksestä on julkaisutiedoissamme.