

Gudeg jogja indonesialainen jakkihedelmämuhennos
Monikäyttöinen jakkihedelmä on trendikäs ainesosa kasvisruoissa. Tässä eksoottisessa kasvismuhennoksessa se saa seurakseen sitruunaruohoa ja teetä. Hieman hapan Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike pyöristää jakkihedelmän tunnusomaista makua.
Ainekset
Muhennos:
Tarjoiluun:
Valmistus
Muhennos: Soseuta galangal, sitruunaruoho, palmusokeri, korianterin siemenet, salottisipulit ja öljy tahnaksi. Paista tahnaa pannulla 3 minuuttia. Kaada sekaan kookosmaito ja kiehauta. Lisää teepussit. Minuutin kuluttua poista teepussit ja lisää valutetut jakkihedelmän palat sekä limetin lehdet. Keitä kastiketta kokoon 10 minuuttia. Mausta lopuksi Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastikkeella.
Tarjoilu: Koristele muhennos kananmunan puoliskoilla ja korianterilla. Tarjoile riisin kera (valinnainen).
Resepti-ID: F1013
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä