

Ankkaa ja nuudeleita mangokastikkeessa
Hedelmäistä, mausteista ja todella herkullista! Ankanrinta lepää nuudelipedillä makeankirpeässä kastikkeessa, jossa on mangoa, Kikkomanin soijakastiketta sekä Kikkomanin chilikastiketta kimchille.
Ainekset
Ankka:
Nuudelit:
Parsakaali:
Koristeluun:
Ankka n. 130 g, Nuudelit ja kastike n. 250 g, Parsakaali n. 50 g, Koristelu n. 10 g
Valmistus
Vaihe 1
Tee rintafileen pintaan veitsellä ristikkoviillot ja suolaa hyvin. Aseta rintafilee kylmälle pannulle nahkapuoli alaspäin ja paista keskilämmöllä n. 10 minuuttia, kunnes nahka on rapeaa. Käännä ankanrinta ja jatka paistamista vielä 3–4 minuuttia. Kypsennä sitä sitten uuniritilällä 160-asteisessa uunissa alalämmöllä n. 10 minuuttia, kunnes ankka on halutun kypsyistä. Anna vetäytyä kypsentämisen jälkeen vähintään 5 minuuttia ja leikkaa siivuiksi.
Vaihe 2
Kuullota sipulia voissa keskilämmöllä n. 5 minuuttia, kunnes se on kullanruskeaa. Lisää Kikkomanin chilikastike kimchille, Kikkomanin soijakastike ja mangosose. Lisää rusinat ja vesi, sekoita hyvin ja anna kiehua hiljaa kannella peitettynä n. 10 minuuttia.
Vaihe 3
Ryöppää parsakaalin nuppuja suolatussa vedessä 1–2 minuuttia ja upota ne sitten hetkeksi kylmään veteen.
Vaihe 4
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja jätä odottamaan.
Vaihe 5
Sekoita nuudelit kastikkeeseen ja annostele lautasille. Asettele ankanrintaviipaleet nuudelien päälle ja koristele kevätsipulilla, suolapähkinöillä ja parsakaalilla.
Vinkki:
Voit valmistaa kastikkeen etukäteen!
Resepti-ID: F1055
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä