



Vain aasialaisista ruokakaupoista
Vesi, luomusoijapavut, luomuvehnä, suola.
Miksi tämä kastike?
- Maku: makea, suolainen, hiukan hapan, maltainen
- Koostumus: nestemäinen
Kikkomanin soijakastike on jokaisen ammattikeittiön monipuolinen luottotuote. Puhtaiden raaka-aineittensa ansiosta siinä on voimakkaan umaminen maku, josta ei voi erehtyä.
Ainutlaatuinen, voimakas, maukas, umaminen – näin Kikkomanin soijakastiketta kuvaillaan. Luonnollisen käymisprosessin tuloksen syntyvä shoyu (vehnäpohjainen soijakastike) kehittyy suussa moniulotteiseksi makukimaraksi, jossa maistuvat suolainen, makea, hiukan hapan ja maltainen maku.
Kikkomanin luonnollisesti valmistettu soijakastike on vegaaninen tuote, mikä tekee siitä todella monikäyttöisen. Japanilaisten ruokien lisäksi soijakastike sopii loistavasti myös pastan, hampurilaisten, salaattien ja jopa jälkiruokien maustamiseen.