Kikkoman luonnollisesti valmistettu luomusoijakastike

vegaaninen
luomu
Vain aasialaisista ruokakaupoista

Vesi, luomusoijapavut, luomuvehnä, suola.

Miksi tämä kastike?

  • Maku: makea, suolainen, hiukan hapan, maltainen
  • Koostumus: nestemäinen


Kikkomanin soijakastike on jokaisen ammattikeittiön monipuolinen luottotuote. Puhtaiden raaka-aineittensa ansiosta siinä on voimakkaan umaminen maku, josta ei voi erehtyä.

Ainutlaatuinen, voimakas, maukas, umaminen – näin Kikkomanin soijakastiketta kuvaillaan. Luonnollisen käymisprosessin tuloksen syntyvä shoyu (vehnäpohjainen soijakastike) kehittyy suussa moniulotteiseksi makukimaraksi, jossa maistuvat suolainen, makea, hiukan hapan ja maltainen maku.

Kikkomanin luonnollisesti valmistettu soijakastike on vegaaninen tuote, mikä tekee siitä todella monikäyttöisen. Japanilaisten ruokien lisäksi soijakastike sopii loistavasti myös pastan, hampurilaisten, salaattien ja jopa jälkiruokien maustamiseen.

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.