Kikkoman luonnollisesti valmistettu luomusoijakastike

vegaaninen
luomu
Vain aasialaisista ruokakaupoista

Vesi, luomusoijapavut, luomuvehnä, suola.

Soy, gluten

Miksi tämä kastike?

  • Maku: makea, suolainen, hiukan hapan, maltainen
  • Koostumus: nestemäinen


Kikkomanin soijakastike on jokaisen ammattikeittiön monipuolinen luottotuote. Puhtaiden raaka-aineittensa ansiosta siinä on voimakkaan umaminen maku, josta ei voi erehtyä.

Ainutlaatuinen, voimakas, maukas, umaminen – näin Kikkomanin soijakastiketta kuvaillaan. Luonnollisen käymisprosessin tuloksen syntyvä shoyu (vehnäpohjainen soijakastike) kehittyy suussa moniulotteiseksi makukimaraksi, jossa maistuvat suolainen, makea, hiukan hapan ja maltainen maku.

Kikkomanin luonnollisesti valmistettu soijakastike on vegaaninen tuote, mikä tekee siitä todella monikäyttöisen. Japanilaisten ruokien lisäksi soijakastike sopii loistavasti myös pastan, hampurilaisten, salaattien ja jopa jälkiruokien maustamiseen.

Kysyttävää?

Haluatko tietää lisää tuotteistamme tai kysyä jotain? Ota ihmeessä yhteyttä!

Nyt

Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, niiden saatavuudesta tai Kikkomanista yrityksenä, niin laita viestiä!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* pakollinen

Huomioi tietosuojaseloste. Lisätietoja yrityksestä on julkaisutiedoissamme.